Tak więc zastanawiam się który z tych dwóch shardów wybrać. Wszedłem na bligthweald, stworzyłem nową postać i wieje przerażającą pustką. Zacząłem na nim, bo słyszałem, że jest tu wielu polaków, ale jak ma być pusto to wolę wybrać inny. Z kolei zastanawiam się nad Icewath, bo wyświetla jego stan zapełnienia jako medium, więcej ludzi będzie grać, tylko czy spotkam kogoś na początkowych poziomach i czy w ogóle grają tam jacyś polacy?
Jaki rift wybrać
shardy mozesz zmieniac i transferowac raz na jakis czas postac pomiedzy nimi ja gralem na bloodirion czy jakos tak
To ja wiem, a Ty kompletnie nie zrozumiałeś o co pytałem. Chodzi mi o to na jakim grać, gdzie jest dużo graczy na niższych lvlach, no i gdzie jest choć trochę polaków. To powinno być karane jako offtop. Pomyliłem się w nazwie tematu. Chodziło o shard (realm).
napisalem naucz sie czytac... BLOODIRION najwiekszy pvp server i sporo polakow
Tylko oba serwery, które podałem są PVE, więc to chyba logiczne, że takowe mnie interesują?
Hmm... niby Rift trzyma się dobrze. Jak zhackowali konta, to wtedy dali 3 dni darmowego grania. No to wbiłem. Mało graczy było, ale tłumaczyłem to sobie tym, że były święta. Widzę, że jednak jest tak dalej:D Tutaj gildia, którą spotkałem w Rifcie...
Spotkałem ich właśnie jak grałem podczas tych 3 dni. Miałem się odezwać, ale jakoś tak wyszło, że ostatecznie nie wykupiłem subskrypcji. Gildia dalej żyje, tak więc możesz śmiało do nich wbijać. Na pewno mają jakiś ludzi na low lvl-ach, a jak nie, to ci pomogą. Bligthweald jest jednym z popularniejszych shardów PvE.
Na Blightwealdzie wieje pustkami? No okej, może czasami solowałem rifta, jednak jeśli była inwazja, potrafiło w jednym miejscu być nawet do 50-70 osób. Wtedy ładne PvE było. Freezy także. Poza tym w miastach trochę ludzi lata i potrafi przyciąć Jednak ja grałem ostatnio jakoś we wrześniu, więc nie wiem co od tamtej pory się zmieniło
Ok, shard wybrałem, temat do zamknięcia.
Ok, shard wybrałem, temat do zamknięcia.
Temat zamykam na życzenie autora.
Tak więc zastanawiam się który z tych dwóch shardów wybrać. Wszedłem na bligthweald, stworzyłem nową postać i wieje przerażającą pustką. Zacząłem na nim, bo słyszałem, że jest tu wielu polaków, ale jak ma być pusto to wolę wybrać inny. Z kolei zastanawiam się nad Icewath, bo wyświetla jego stan zapełnienia jako medium, więcej ludzi będzie grać, tylko czy spotkam kogoś na początkowych poziomach i czy w ogóle grają tam jacyś polacy?