Jaki rift wybrać

Tak więc zastanawiam się który z tych dwóch shardów wybrać. Wszedłem na bligthweald, stworzyłem nową postać i wieje przerażającą pustką. Zacząłem na nim, bo słyszałem, że jest tu wielu polaków, ale jak ma być pusto to wolę wybrać inny. Z kolei zastanawiam się nad Icewath, bo wyświetla jego stan zapełnienia jako medium, więcej ludzi będzie grać, tylko czy spotkam kogoś na początkowych poziomach i czy w ogóle grają tam jacyś polacy?

shardy mozesz zmieniac i transferowac raz na jakis czas postac pomiedzy nimi ja gralem na bloodirion czy jakos tak

To ja wiem, a Ty kompletnie nie zrozumiałeś o co pytałem. Chodzi mi o to na jakim grać, gdzie jest dużo graczy na niższych lvlach, no i gdzie jest choć trochę polaków. To powinno być karane jako offtop. Pomyliłem się w nazwie tematu. Chodziło o shard (realm).

napisalem naucz sie czytac... BLOODIRION najwiekszy pvp server i sporo polakow

Tylko oba serwery, które podałem są PVE, więc to chyba logiczne, że takowe mnie interesują? :)

Hmm... niby Rift trzyma się dobrze. Jak zhackowali konta, to wtedy dali 3 dni darmowego grania. No to wbiłem. Mało graczy było, ale tłumaczyłem to sobie tym, że były święta. Widzę, że jednak jest tak dalej:D Tutaj gildia, którą spotkałem w Rifcie...

http://rift.pl/node/166

Spotkałem ich właśnie jak grałem podczas tych 3 dni. Miałem się odezwać, ale jakoś tak wyszło, że ostatecznie nie wykupiłem subskrypcji. Gildia dalej żyje, tak więc możesz śmiało do nich wbijać. Na pewno mają jakiś ludzi na low lvl-ach, a jak nie, to ci pomogą. Bligthweald jest jednym z popularniejszych shardów PvE.

Na Blightwealdzie wieje pustkami? No okej, może czasami solowałem rifta, jednak jeśli była inwazja, potrafiło w jednym miejscu być nawet do 50-70 osób. Wtedy ładne PvE było. Freezy także. Poza tym w miastach trochę ludzi lata i potrafi przyciąć :P Jednak ja grałem ostatnio jakoś we wrześniu, więc nie wiem co od tamtej pory się zmieniło :)

Ok, shard wybrałem, temat do zamknięcia.

Ok, shard wybrałem, temat do zamknięcia.

Temat zamykam na życzenie autora.

Tak więc zastanawiam się który z tych dwóch shardów wybrać. Wszedłem na bligthweald, stworzyłem nową postać i wieje przerażającą pustką. Zacząłem na nim, bo słyszałem, że jest tu wielu polaków, ale jak ma być pusto to wolę wybrać inny. Z kolei zastanawiam się nad Icewath, bo wyświetla jego stan zapełnienia jako medium, więcej ludzi będzie grać, tylko czy spotkam kogoś na początkowych poziomach i czy w ogóle grają tam jacyś polacy?