mam takie pytanie do was, z tego co się orięruję bedą trzy EU serwery francuski,niemiecki i UK czy to jest prawda ? i na którym z nich będziecie gra bo jestem dość ciekaw gdzie większość z was pójdzie
Jaki server?
lol, trochę dziwne pytanie, nie wiem czy ktoś chciałby mieć niemiecki/francuski spam na czacie, jak jest np. w RoMie. UK oczywiście i pewnie ludzie tam pójdą.
UK

UK

ale na becie sporo osób mi mówiło, że idzie na niemiecki server ze względu na ping
ping śmieszne na UK ping 30-90 jak twojego neta nie zamula
Jak ktoś zna niemiecki i nie przeszkadza mu ten język, to niech idzie. Ja nie spełniam żadnego z tych dwóch warunków, podejrzewam że większość myśli podobnie
Na 1000% UK, sory bardzo ale tego niemieckiego mentolenia nie wytrzymam, podobnie z zabojadzkim .
Każde niemieckie słowo brzmi dla mnie jak rozkaz rozstrzelania więc wolę z nimi nie grać.
Mi Niemiecki nie przeszkadza uczyłem się go mam rodzine w tym kraju lecz co do wyboru servera uważam że UK to najlepszy wybór no chyba że naprawdę nie chcesz spotkać neokidów:)
Napewno więcej osób będzie grać na UK niemiecki to jakaś patologia jest dla mnie
Z tego co słyszałem, wszystkie serwery maja stać we Frankurcie. Jeśli tak, ping będzie taki sam na każdym z nich. UK będzie najpopularniejszym serwerem ze względu na język. Właśnie tam idzie zdecydowana większość Polaków. Jednak wcale dobre to nie jest. Juz na CB momentami na LFG widać więcej polskiego niż angielskiego. Polskie trolle straszna wioche nam robią.
dzieki za info odnośnie położenia serverów
mam takie pytanie do was, z tego co się orięruję bedą trzy EU serwery francuski,niemiecki i UK czy to jest prawda ? i na którym z nich będziecie gra bo jestem dość ciekaw gdzie większość z was pójdzie