Jaki serwer jakia gildia?

Hej, zamierzam spróbować BD zanim zacznę chciałem się dowiedzieć na jakim serwerze jest w miare fajne polskie community i gildie.

Omg... Proponuję koreański.

Jest jeden megaserwer.

Omg... Proponuję koreański. 

Jest jeden megaserwer.

I po co ten język nienawiśći ?:(

Obecnie jest jeden duży Europejski serwer, parę dni temu połączyli wszystkie serwery w 1 duży więc zamiast mieć oddzielnie 3 serwery po 12 podkanałów jest po prostu 1 Europejski serwer z 36 kanałami :)
Pamiętaj żeby wybrać w patchowaniu Europe.

Co do gildii Polskich to jest kilka, jak wbijesz do gry często się ogłaszają ale więcej Ci nie powiem bo nie wiem :P

Odrazu nienawiści. Czy ludzie na forum nie znają innych słów a wszystko co nie jest opatrzone milionem emotikonek już jest obrażające? Zluzuj gacie, gość zapytał to mu odpisałem przynajmniej bez tłumaczenia jak niedorozwiniętemu historii tworzenia gry i żeby grać na europejskim trzeba wybrać Europe xD opiszmy jeszcze proces instalacji i wspólnymi siłami stworzymy nowego fanboya, który stanie w szranki z wszystkimi niewiernymi!

(post został napisany z wykorzystaniem pewnego środka, który wielu uważa za niegrzeczny, nie rozumie go albo po prostu ma za ciasne spodnie) loool

Jeśli chcesz mogę dać ci kluczyk ;P

Idź do Toxic Team Oni twierdzą że są fajni a jak wrócisz to opowiedz jak było :D

Odrazu nienawiści. Czy ludzie na forum nie znają innych słów a wszystko co nie jest opatrzone milionem emotikonek już jest obrażające? Zluzuj gacie, gość zapytał to mu odpisałem przynajmniej bez tłumaczenia jak niedorozwiniętemu historii tworzenia gry i żeby grać na europejskim trzeba wybrać Europe xD opiszmy jeszcze proces instalacji i wspólnymi siłami stworzymy nowego fanboya, który stanie w szranki z wszystkimi niewiernymi! 

(post został napisany z wykorzystaniem pewnego środka, który wielu uważa za niegrzeczny, nie rozumie go albo po prostu ma za ciasne spodnie) loool 

Smutny z Ciebie człowiek :( Współczuje Twoim przyszłym dzieciom, bo widzę że na razie max co masz to chomika o ile nie zapomniałeś go karmić.
Naucz się przewidywać, ktoś wejdzie w przyszłości na temat o serwerach i będzie wiedział już nie ma paru tylko jeden o czym nie wszyscy wiedzą jak ktoś nie śledzi losów gry.

Dziękuje za wyrazy współczucia. Rozumiem, że ze zdania "jest jeden megaserwer" nie jesteś w stanie wywnioskować ile jest serwerów ale na szczęście nie wszyscy potrzebują gwardii jechowych przed drzwiami by tłumaczyli mu każde słowo. A swoje przyszłe dzieci postaram się wychować tak by były równie smutne jak ja gdy będą patrzeć na wypowiedzi ludzi radosnych jak ty. Nawet mój chomik załapał ile jest serwerów przeglądając tytuły tematów na pierwszej stronie podforum o black desercie :)

Hej, zamierzam spróbować BD zanim zacznę chciałem się dowiedzieć na jakim serwerze jest w miare fajne polskie community i gildie.