Cześć, wróciłem ostatnio po dość długiej przerwie do Metina, ale niestety jestem na takim etapie na PL, że nie jestem w stanie zarobić na niczym, ani nie mam na tyle EQ żeby dobić powiedzmy 90lvl żeby móc coś zarabiać, +GF wiadomo jak działa, a na turku mi się nie chce bawić z VPN czy co tam trzeba, żeby SM mieć taniej.
Szukam serwera prywatnego, najlepiej HARD. Kminiłem Balmora albo Nerwia, ale nie chce mi się teraz pobierać wszsytkiego, żeby zobaczyć czy grywalne, stąd post, bo na FB ludzie coś nie potrafią sie w tej kwesti dogadać +10 postów dziennie tych samych.
-najlepiej HARD, ewentualnie MEDIUM/HARD czy też MEDIUM to już tak chyba minimum.
-najlepiej bez dodatkowych miliona rzeczy, chociaż pewnie alchemie i inne systemy wszędzie już są, więc to zaakceptuję
-tak, żeby dało się na ludzie grać bez IS, zdobywać żeby z IS w grze czy też po prostu bez problemu grając F2P mieć sposób na zarobienie na lepsze itemki,
-serwer grywalny z większą ilością ludzi,
-serwer może być nowy, byle nie umarł za tydzień czy dwa, a jednak miał dalszą przyszłość (Balmora i Nerwia np chyba już troszkę stoją)
Fajnie jakbyście też opisali serwerki jak podajecie co polecacie (wiadomo, coś w skrócie, jaki gatunek, poziom trudności, grywalność dla osoby f2p, mającą 2h dziennie np)