To co zrobiłeś z interpunkcją w tym poście prosi się o pomstę.
Powiem Ci tak, jak mam nie oceniać czegoś z własnej osoby, kiedy każdy piszę o swoich przeżyciach z gry a nie kogoś innego? Po prostu nie jest to gra dla osób, które chcą aby wszystko było im wyłożone na tacy. Trzeba się wielu rzeczy tutaj nauczyć. Ostatnie moje 2 dni w ArcheAge to mniej więcej po 2-3h grania a i tak wszystko co najważniejsze ogarnąłem bez żadnego problemu. No, ale tak, ktoś kto spędził w grze tyle co nic będzie siał ploty na lewo i prawo na temat tej gry, bo mu nie wyszło Jakie to typowe.
Co ogarnales? Daily super....
Tylko kolego daily to daily, to jest super wazne tylko, ze zostaje CI jeszcze gear.
Gear to robienie kasy. Kasa to juz mnostwo czasu:
a ) wybrac sposob zarabiania
b ) zainwestowac w niego np. spec dzialke
c ) codziennie sie tym zajmowac
Takze ... n/c
Drodzy AA'egowcy, wszystko super i fajnie... ale przestanie prosze STARAC SIE KOGOS TUTAJ PRZEKONAC, ze ArcheAge to jest super fajny jak masz 2-4h.
AA jest gra wymagajaca bardzo duzo czasu lub(i) pare h na daily i CREDIT CARDU. Jak nie apexy ze sklepu, to golda np. https://www.playerauctions.com/archeage-gold/?serverid=7654&quantity=1000&sort=cheapest-price
Obecnie min. trzeba wlozyc w gear 4k na obecnym etapie serwera i wkladac co tydzien coraz wiecej coraz wiecej. Patrzac po obecnym wzroscie w gearscorze, mysle z 1.5k tygodniowo golda przyrostu to min. Czyli jak ktos nie ma czasu to 100-150zl tyg musi wydac, zeby sie rozwijac.
AA JEST SUPER, ale to nie zabawa na 2-3h/4h. Min elastycznie 5-6h i preferowalnie wiecej.
p.s
kolezanka wyzej uzyla argumentu, ze jej gildia jest super duper. Nie wchodzac w temat gildii, slaby argument bo na pewno wiekszosc z Was nie gra po 2-3h, tylko duzo wiecej. Pomijajac pare osob jak XANMEI, ktory na 100% laduje realne pieniadze. Argumencik troche z d*py.