Jaki serwer wybrać?

Witam :)

Jako, że niedługo przyjdzie do mnie paczuszka z battlechestem, chciałbym trochę pograć na trialu. Teraz pytanie: jaki serwer (pve\pvp etc.) i który wybrać?

Osobiście polecam PVP Burning Legion. Na pewno spotkasz mase rodaków.

A da się przenieść postać z innego serwera? Bo nie popatrzyłem i grałem na jakimś dla nowych graczy, czy coś takiego. I czy PvP nie będzie zbyt hardcorowe dla początkującego gracza? :P

Transfer Postaci na inny serwer możliwy , lecz są to koszta + trzeba poczekać , co do wyboru serwera polecam Burning Legion :)

No to postaci z 10 lvl mi się przenosić nie opłaca xD W takim razie wybieram burning legion

Tylko idź na stronę hordy, bo u ally juz mało co się dzieje. Przynajmniej będzie tak do premiery dodatku.

Jeżeli jeszcze nie założyłeś postaci to polecam sprawdzić Outland dla ally i Kazzak dla hordy. Oba realmy się sharuja, wiec mają wspólne strefy, co daje super zabawę PVP :-)

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

a co się ma po dodatku zmienić? draenory dotyczą bardziej hordy niż ally, to samo teraz w pandarii, więc dysproporcja na BL'u co najwyżej jeszcze bardziej się pogłębi choćby ze względu na lore. a jeśli chodzi ci o nowe raciale to będą w miarę przyzwoite dla obu stron, choć ja jestem za tym żeby je wywalić by każdy mógł bez problemu grać tym kim chce. //ehh jak tak patrzę to pograłbym NE Monkiem.. ;)

co do tematu to weź bl'a albo defiasa i będzie ok

Założyłem już postać w Ally. Co tracę? :P

Również polecam Burning Legion :)

Ewentualnie Defias Brotherhood jeśli chcesz spotkać gwiazdy polskiej sceny streamowej :P

warn_ico.png
Warn za Archeologię. - Might

Witam :)

Jako, że niedługo przyjdzie do mnie paczuszka z battlechestem, chciałbym trochę pograć na trialu. Teraz pytanie: jaki serwer (pve\pvp etc.) i który wybrać?