Siema, zamierzam zacząć przygode na globie i tu pojawia się pytanie jaki serwer wybrać. Interesuje mnie PVE i zależy mi żeby nie było jakiejś chorej dysproporcji pomiędzy hordą a ally. No i wiadomo żeby troche rodaków tam grało. Słyszałem że najwiecej Polaków gra na BL'u ale doszły mnie słuchy że jest tam dominacja hordy. Więc jaki inny serwer polecacie:) ?
Jaki serwer wybrać
jednak nie odpowiada to na wszystkie moje pytania, dlatego zdecydowałem się tutaj napisać temat ...
BL 1Hordziak na 0,44 alluszka
Defias 1Hordziak na 0,75 ally
na innych serwerach jest stosunkowo mało polaków więc lepiej sobie odpuść jeśli chcesz byś w polskiej gildii pve
te dysproporcje jakiegoś większego znaczenia nie mają w dobie cross-realmów, battletagów i grup serwerów na bg
Wbijaj na BL. W Ally tam się przyjemnie gra, a przynajmniej jest sporo Hordziaków do tyrania .
BL strona Hordy bo Ally smierdzi
A tak na serio na BLu sporo polakow gra z przewaga Hordy wiec znalesc gildie to nie problem:) (nawet po stronie Ally)
BL strona Hordy bo Ally smierdzi A tak na serio na BLu sporo polakow gra z przewaga Hordy wiec znalesc gildie to nie problem:) (nawet po stronie Ally)
Burzowe Kleszcze zapraszają!
Zapraszam na burning legion alliance oraz proponuję RaFa i wspólne expienie oraz moge zaproponować pare ofert na WoWa z ładnymi zniżkami, Pozdrawiam.
Powiadacie panowie, że Burning Legion - no to atakuje
O stary popełniasz błąd. Kiedy jeszcze masz czas zmień decyzję
Jak wyjdzie dodatek uciekam swoim rogalem na Stormscale.
Burning Legion jest spoko do momentu kiedy musisz zacząć szukać kogoś ogarniętego do gry.
no mam czas - bo jeszcze nie uruchomilem. To jaki server PvP polecacie?
Sugerujesz ze na BLu nie znajdziesz ogarnietych graczy ? Nie wiem z jakimi ludzmi grales ale jestes w bledzie kolego:) a gimby sa wszedzie nie ma roznicy jaki serwer albo strona
popieram KANIK87 a na Burning Legion znajdzesz na 100% dobrą gildię i ogarniętych ludzi.
"Burning Legion jest spoko do momentu kiedy musisz zacząć szukać kogoś ogarniętego do gry." - Tylko szkoda, że najlepsza polska gildia PvE (Accidentally) gra po stronie hordy na BL'u... a i w PvP znajdziesz np. taką gildię jak Drum and Bass. Jest sens grania na BL'u, nie wiem czemu ludzie tak odstraszają a dzieciaki wiadomo są wszędzie.
@up
bo nie potrafią znaleźć sobie gildii i zamiast tego grają z dzieciakami z /trade, tam też wyrabiają sobie opinie i przenoszą się na anglojęzyczny serwer przy czym nie znają go na tyle dobrze żeby zrozumieć że tam jest tak samo
Śmieszą mnie wasze analizy dotyczące potencjalnie mojej osoby.
Zapomniałem, że to internet. Wyrazisz swoje zdanie i już muszę zostać przeanalizowany
przez pryzmat "nieogara, który gra z ludźmi z /trade".
Ja jako gracz pvp wybieram StormScale
Pozdrawiam
Wlasnie "Ty jako gracz pvp" twierdzisz ze nie ma ogarnietych ludzi na blu:) aposty mowia same za siebie:) My jako gracze pvp-pve twierdzimy inaczej.Forum jest od tego aby wymienia swoje poglady na rozne tematy a z tego co widze to chlopaki graja/grali na BLu i jak by nie bylo to Ty nas oceniles pierwszy jako niezgrana grupe ludzi wiec nie dziw sie ze kolega tak to podsumowal .
Śmieszą mnie wasze analizy dotyczące potencjalnie mojej osoby.Zapomniałem, że to internet. Wyrazisz swoje zdanie i już muszę zostać przeanalizowanyprzez pryzmat "nieogara, który gra z ludźmi z /trade".Ja jako gracz pvp wybieram StormScale Pozdrawiam
wybacz jeśli poczułeś się przeze mnie urażony ( ), mój post był bezpośrednią odpowiedzią do @darkslayer (wcześniej twojego postu nawet nie czytałem) także się nie spinać;
nie napisałem też "nieogara", chodzi mi tylko o zachowanie ludzi którzy próbują ją się popisać a /trade jest dla nich idealnym miejscem, stąd przesądy i złe opinie o BL'u, wbrew pozorom na innych serwerach nie jest lepiej, po prostu używa się innego języka. co do Stormscale, nie jest to już tak dobry serwer jak kiedyś, trochę podupadł tym bardziej że dziś mamy cross-realmy, mimo to dla gracza pvp jest do dobry wybór (choć jest kilka lepszych ofc.), jednak przypominam że autor szuka serwera do gry PVE z rodakami!! to tyle słowem wyjaśnienia, ze swojej strony temat uważam za zamknięty.
wybacz jeśli poczułeś się przeze mnie urażony ( ), mój post był bezpośrednią odpowiedzią do @darkslayer (wcześniej twojego postu nawet nie czytałem) także się nie spinać;nie napisałem też "nieogara", chodzi mi tylko o zachowanie ludzi którzy próbują ją się popisać a /trade jest dla nich idealnym miejscem, stąd przesądy i złe opinie o BL'u, wbrew pozorom na innych serwerach nie jest lepiej, po prostu używa się innego języka. co do Stormscale, nie jest to już tak dobry serwer jak kiedyś, trochę podupadł tym bardziej że dziś mamy cross-realmy, mimo to dla gracza pvp jest do dobry wybór (choć jest kilka lepszych ofc.), jednak przypominam że autor szuka serwera do gry PVE z rodakami!! to tyle słowem wyjaśnienia, ze swojej strony temat uważam za zamknięty.
Mam wszystkie mozliwe postacie na BL'u i mówię, że dla ludzi którzy pragną grac pvp serdecznie odradzam ten serwer.
Jeżeli ktoś myśli o pograniu PVE z rodakami to jak najbardziej BL dla niego, ale jeżeli ktoś celuje w PVP na najwyższym poziomie nie bacząc na język to stormscale ;3
Śmieszą mnie wasze analizy dotyczące potencjalnie mojej osoby.Zapomniałem, że to internet. Wyrazisz swoje zdanie i już muszę zostać przeanalizowanyprzez pryzmat "nieogara, który gra z ludźmi z /trade".Ja jako gracz pvp wybieram StormScale Pozdrawiam
Widać właśnie jaki z Ciebie gracz pvp, skoro grasz na SS. Gdybyś był prawdziwym graczem PvP, to grałbyś na Outlandzie w ally, ale ludziom ~1700 pewnie nie robi to różnicy.