Witam, w najbliższym czasie zamierzam nareszcie się przenieść z prywatnych serwerów na globala. Zastanawiałem się jaki serwer wybrać i zdecydowałem się na serwer PvP, byłbym bardzo wdzięczny gdybyście zaproponowali mi jakieś konkretne serwery. Chciałbym żeby grało tam sporo polaków i jak najmniej dzieci neo. Z góry thx.
Jaki serwer wybrać?
Ja Ci mogę polecić Burning Legion taki nieoficjalny polski server,niektórzy narzekają ze pełno dzieci spam na trade w wykonaniu ''polaczków'' ja osobiście gram na tym serverze 3lata jakoś nigdy mi obecność polaków nie przeszkadzała,zdarzają sie sytuacje ze na trade jest flame ale co stoi na przeszkodzie zeby wylaczyć sobie ten kanał
Acha, przemyśle dołączenie do serwera. Czekam na inne info.
Grałem ba Burning Legion jakieś parę miesięcy, lecz miałem cholernego pecha do w/w "polaczków neo" Na 10 instancji 4 były udane i zakończone, resztę zawsze ktoś musiał rozj... Ale to pewnie tylko mój kochany pech :} Dlatego, możesz śmiało zacząć tam. Ja obecnie mam postacie na RP/RPPVP, jedyny PVP na którym mam postać to Frostmane.
Acha, skoro tak to chyba spróbuje na tym serwie i zobaczę co z tego wyniknie.
Jeśli WOTLK to polecam Gamer-District. Jeśli TBC to Hellground, lub Last-WoW.
yyy ...jeśli nie zauważyłeś to chodziło mi o officjalny serwer (global, nie priv).
PS. Mam problem z instalacją triala, please help me http://forum.battlenet.pl/Problem_z_luncherem-t44535.html .
Witam, w najbliższym czasie zamierzam nareszcie się przenieść z prywatnych serwerów na globala. Zastanawiałem się jaki serwer wybrać i zdecydowałem się na serwer PvP, byłbym bardzo wdzięczny gdybyście zaproponowali mi jakieś konkretne serwery. Chciałbym żeby grało tam sporo polaków i jak najmniej dzieci neo. Z góry thx.