Jaki serwer?

Witam , jaki serwer Cabala polecacie do gry? Chciałbym aby było dużo ludzi i jakieś dobre gildie najlepiej takze polskie albo przynajmniej z polakami.

jeśli zaczynasz od zera, a mam takie wrażenie

to polecam serwer Jupiter, jest to najnowszy z wszystkich serwerów, nawet ja zacząłem tam grać ostatnio i nie narzekam ;)

Mercury - balans, ale dużo osób biega w full setach

Mars - najwięcej polaków, przez co klimat jest słaby (wzajemne bluzganie się i wjeżdżanie na czyjeś rodziny)

Jupiter - najmłodszy serwer, łatwo się czegoś dorobić, mało osób biega w full setach

jak będziesz miał jeszcze jakieś pytania to z chęcią odpowiem

Ja polecam Jupiter'a.

Dużo polskich graczy, całkiem miła atmosfera i dużo polskich gildii.

A co do wypowiedzi wyżej to się nie zgodzę, bo nie wszyscy biegają w full setach. Serwer aż tak młody nie jest.

Tak zaczynam od zera :)

a pytam dlatego ze mialem kiedys podobną przygode z 12sky byly 3 serwery, zaczalem grac na najmlodszym, po kilku miesiacach okazalo sie ze ten najmlodszy serwer nie dorownal popularnoscia pozostalym dwom i bylo o wiele mniej ludzi. Na przenosiny bylo juz za pozno bo duzo czasu poswiecilem na gre i byla kiszka :( Boje się ,żeby sytuacja sięnie powtórzyła.

Nie powinieneś porównywać 12sky z Cabalem.... :P

No pewnie tak. :)

W dużo MMO nie gralem ,dlatego porównuję do tego do czego mogę.

I chodziło mi tylko o liczebność serwera i jego widoki na przyszłość.

Oficjalne serwer 12sky zamkneli w zeszłym roku, więc kicha była totalna.

Ja polecam Jupiter'a.Dużo polskich graczy, całkiem miła atmosfera i dużo polskich gildii. A co do wypowiedzi wyżej to się nie zgodzę, bo nie wszyscy biegają w full setach. Serwer aż tak młody nie jest.

a czy ja napisałem że na jupku biega dużo osób w full setach ? czytanie ze zrozumieniem się kłania !

@Mapryl

zapraszamy na jupka

jct mój nick masz w sygnaturze ;-)

a czy ja napisałem że na jupku biega dużo osób w full setach ? czytanie ze zrozumieniem się kłania !

O przepraszam, rzeczywiście źle przeczytałem.

Narazie nie pogram bo nie sciąga mi się path, klient sciągnięty, było 7 pathy do sciagniecia. 4 sciagnelo a na 5 wyskakuje mi faild ;/

@up

http://forum.cabalonline.com/showthread.php?188694-Manual-Patch-CABAL-Online-Legacy-of-Darkness

Właź i ściągaj ;)

takze polecam jupiter, jestem nowy w tej grze i jest tam naprawde fajnie, jest duzo PL gildii

warn_ico.png
Archeologia. - Cree

Witam , jaki serwer Cabala polecacie do gry? Chciałbym aby było dużo ludzi i jakieś dobre gildie najlepiej takze polskie albo przynajmniej z polakami.