Jaki serwer?

Cześć! Po sporym czasie z graniem na prywatnych serwach zdecydowałem się na global serwery... i wszystko cool, tylko jest uno problemo- moglibyście mi polecić jakiś serwerek (jakikolwiek byleby nie RP), na któym byliby nowi (lub alty) i chętni do współpracy gracze. Gram obecnie na Shattered Halls i nie polecam... chciałem pójść na DM, a reakcje były następujące-

-What is DM?

-No

-fucckuyou!!!! lolo11!!11! [Player] is ignorig you

- Ok!!! (zgłasza się lvl 10 i wmawia mi swą potężność

Anachronos tam powinno byc łątwo i szybko znajdziesz guild w której będą ci pomagać. Btw raczej szukaj międzynarodowych guild

Burning Legion polski serwer albo The Maelstrom dużo polaków.

Ja polecam Bladefist. Sam tu gram i mój kolega z rl.

Poznałem tu dużo ludzi jestem w fajnej gildii

Serwer jest PvP :)

gram ofc Hordą ;)

jak zdecydujesz się grać pisz do Taiso (Blod Elf Mage)

Proponuję serwer Xavius, sam tam gram, więc wiem, że nie jest zle.

Są polskie gildie itp, ja sam jestem w jednej z nich, zachęcam :))

Gram Alliance, klasa priest, lvl obecnie 78.

Mój nick Kebra. Jak potrzebujesz czegoś pisz ;)

Podobno to mialy byc servy z globala..... gz polecajcie dalej piraty

Broda a kto podał adres priva?

Jeśli pamiętam to ty m nie kojarze z oficjala serva burning legion , ale może źle patrzyłem............

Burning Legion to tzw."Polski serwer" na globalu są tam jedne z lepszych gildi w europie.

http://www.wowprogress.com/pve/eu/burning-legion

:blink: Grając w WoW na globie, będąc polakiem, ciężko nie słyszeć o Burning Legion...

Sam żałuję, że tam nie rozpocząłem gry w WoW, ale na Xavius nie jest źle, więc nie narzekam ;))

No cóż całe moje gierkowe zycie w wow-ie kończyło sie na mojej guilf czyli Phisical Risk ale Brurning serio nie kojarze

Podobno to mialy byc servy z globala..... gz polecajcie dalej piraty

Bladefist to Global

Mój char na WoW EU Armory - Click

Broda tak na przyszłośc tu masz realmy WoW EU click

Ok, zdecydowałem się na Anachronosa - looozaccy gracze, na bardzo niskich lvlach można dostać się do fajnej gildii :P Jakby ktoś się zdecydował na ten serw, to pisać na whispa.

Zdecydowanie polecam serwer Shadow Gate - www.shadowgate.pl zapowiada się po prostu świetnie a na dodatek to pierwszy serwer z Questami po PL (nie wszystkie) oraz turniejem PVP.

Po sporym czasie z graniem na prywatnych serwach zdecydowałem się na global serwery

czytaj uważnie

sorki za off

zalezy... jestes na EU czy US?

i jaka strona ? Horda czy Ally? :)

Sądząc z jego podpisu EU - Anachronos - Horda

Cześć! Po sporym czasie z graniem na prywatnych serwach zdecydowałem się na global serwery... i wszystko cool, tylko jest uno problemo- moglibyście mi polecić jakiś serwerek (jakikolwiek byleby nie RP), na któym byliby nowi (lub alty) i chętni do współpracy gracze. Gram obecnie na Shattered Halls i nie polecam... chciałem pójść na DM, a reakcje były następujące-

-What is DM?

-No

-fucckuyou!!!! lolo11!!11! [Player] is ignorig you

- Ok!!! (zgłasza się lvl 10 i wmawia mi swą potężność