Jaki serwer?

Witam !

Jaki serwer polecacie ?

Chodzi mi o serwer z dużą populacją, oraz żeby był to nowy serwer (po przejściu na f2p)

Zależy bo jak Polski to tylko Barus, a jak UK to masz tam duży wybór.

graj NA Siel:) nie ma wogóle pingu jesli pobierzesz sobie WTFast i ludzi wiecej no i oczywiscie inny wydawca:)

Barus EU-Polski server , WTFFAST- KOSZTUJE 30 zl miesiecznie wiec jaki to f2p aion na NA za , ktorego trzeba placic zeby miec ping pozwalacy grac pve tylko i wylacznie.

NA EU masz ping 40 i grasz f2p calkowicie za darmo :) od pcozatku

NA za duże pingi, są programy, które zmniejszają pingi ale są płatne. Graj na EU-Polskim Barusie albo na EU-UK Spatalos. Ja polecam te :) Na Europejskich masz niskie pingi, plus nie musisz wydawać kasy bo GP chodzą po tanioszcze ~~50kk na Barusie

Witam

Też dzisiaj mam zamiar zacząć grać w Aiona EU, i mam pytanie. Jaki server jest najnowszy?

Stosunkowo młody jest nasz - Barus. Nie pamiętam dokładnie daty ale jakoś pod koniec/w połowie sierpnia otworzony. Więc polecam grać na nim.

Barus EU-Polski server , WTFFAST- KOSZTUJE 30 zl miesiecznie wiec jaki to f2p aion na NA za , ktorego trzeba placic zeby miec ping pozwalacy grac pve tylko i wylacznie.NA EU masz ping 40 i grasz f2p calkowicie za darmo od pcozatku

gowno prawda bez gp mozesz 2baki dziennie zarobic max czyli jakies 30-40 min gry dalej tlyko expisz a na gp zbierasz jakis meisiac jesli bedzie po 50 baniek chyba ze wzrosie jak na nexsusie do 100 ^^ bez gp nie ma co grac chyba ze wykladasz na alegro 20 pln a to nei duzo . jednak na lepsze =]

Witam !

Jaki serwer polecacie ?

Chodzi mi o serwer z dużą populacją, oraz żeby był to nowy serwer (po przejściu na f2p)