Siema , z nadmiaru czasu chciałem wrócić do tibii , i teraz pytanie jaki serwer ? Pamiętam że Nova to zawsze byl szanowany serwer , jak jest teraz? Co polecacie ?
Jaki serwer?
Antica jest ok ;p dużo polaków fajne można pograć
iile tam ludzi gra ?
~400 osób tak w przeciągu dnia mniej więcej
NIE GRAJ NOVA! No chyba że chcesz sobie zepsuć gre ;D Nova świat na którym gildia(Missing in Action) 450+ brazoli(większość to boty) gra sobie i huntuje wszystkich ;] Grałem na Novie, wałczyłem z tymi brazolami w gildi Daedalus+Alea Iacta Est ale oczywiście nas na warach było po 30 a ich 100... Dawaliśmy rade do czasu, potem większość osób przeniosła się na Antice(w tym ja). Antica jako praktycznie jedyny server pvp z ilością osób online 500-600 ;] Na Anticy grają ludzie, boty również ale to normalka. Niema 2 gildi na krzyż tylko pełno, więc z serverem nie będzie jak na Novie a na h-lvlu jest się z kim bić na równych zasadach.
to już gram na anticy ;p
Podaj nick, pomogę na starcie. Mój to Lady Mariiska
również gram ;p mój nick Endless Pride aktualnie skilluje
Raegwynn , napisz
Ja osobiście polecam Harmonie, również dużo polaków i znalazłem tam wiele pomocnych osób.
Siema , z nadmiaru czasu chciałem wrócić do tibii , i teraz pytanie jaki serwer ? Pamiętam że Nova to zawsze byl szanowany serwer , jak jest teraz? Co polecacie ?