Jaki serwer!

9 Kohorta - jestem za slaby, zeby do nich nalezec :BibleThump:

Nie ograniczam sie do polskich gildii, szczegolnie, ze potwornie szybko sie sypia i czesto sa prowadzone w bardzo amatorski sposob.

Servery UP

Heh, tak długo jak tam siedzisz tak długo jest tam gimbusiarnia. To nie wiek, to stan umysłu. Wracając do tematu - gram na windreście i nie planuję zmiany. Dobrze mi tu

Bardzo się ciesze że siedzisz na windreście, zostań tam i trzymaj tam swoich kolegów z ławki.

Czy tylko ja tak mam że na Ebonie kolejka jest 1000+ a i tak wbijam już po kilku(nastu) minutach?? Nie mam żadnego premium, wczoraj 1500+ a wbiłem po 15 minutach :).

Pisali ze cos tam usprawnili juz wczoraj, na Windrest mozna wejsc bez premki w 5 min

czy wy też macie takie ciągłe lagi na Windrescie ? już nie wiem czy to wina przelidnienia czy u mnie coś szwankuje...

Da się... Jak wchodzisz gdy ludzie są w szkole/pracy.
Na chwilę obecną wygląda to mniej więcej tak: http://scr.hu/60uv/cm7e0 :P

Jaki jest najbardziej zaludniony serwer? (nie chodzi o polaków)

teoretycznie na każdym (oczywiście oprócz tych które powstały dzisiaj) są kolejki po 1,5k - 3k.

Więc polecam jako f2p zacząć na nowych serwerach (dungeony i pvp i tak są cross-server)

ewentualnie kup premium i baw się na jakim tylko chcesz ;) (no może oprócz windrest/ebonhall)

Bardzo się ciesze że siedzisz na windreście, zostań tam i trzymaj tam swoich kolegów z ławki.

Laugh_hard.gif no i tak jak ktoś tu wspominał - część z tych serwerów opustoszeje, dlatego wolę siedzieć na tym, na którym zostanie ich najwięcej. Gwarantuje to party (nie tylko w dungeonach), pvp i pełniejszy ah.

teoretycznie na każdym (oczywiście oprócz tych które powstały dzisiaj) są kolejki po 1,5k - 3k.Więc polecam jako f2p zacząć na nowych serwerach (dungeony i pvp i tak są cross-server)ewentualnie kup premium i baw się na jakim tylko chcesz (no może oprócz windrest/ebonhall)

Nie chodzi mi o kolejki, ale też nie chcę żeby za jakiś czas serwer był pusty :)

Nie chodzi mi o kolejki, ale też nie chcę żeby za jakiś czas serwer był pusty

Windrest - tu gra 60% ludzi pewnie , tyle ze juz o 12;55 jest 200 osob wkolejce - wieczorem nawet na premium kolejka ma 1k ...wiec wejsc na serevr wieczorem jest niemozliwoscia

Ja wybralem Cardinal Gates i nie narzekam, od 17-18 kolejki sie zaczynaja, wieczorem siegajace ~2k. Wybor serwera to tak naprawde tylko klan i open pvp, reszta jest cross serverowe.

Polecam:

a) Poczekac do konca tygodnia i wybrac sie na serwery, ktore beda mialy "male kolejki"

B) Kupic Student Pack - 7 dni premium(boost do xpa, premium kolejka i za tydz bedzie lzej)

c) Zastanowic sie czy warto dla braku kolejki/malej kolejki wbijac na serwery, na ktore zadne GILDIE ktore sie na te gra szykowaly - to jest zorganizowane isc, poniewaz ciezko sie na te pierwotne zalogowac. ....

Eot.

Windrest z mojej str.

ja gram na Starfall Crater i czekam TYLKO 40min >.< ale rano to bez kolejki można wbijać.

proste dom-> pc -> w tle odpalasz i robisz swoje. Lepiej tak niz szukac za 2-4 tygodnie przez 40min party na cokolwiek.

no wlasnie nie szukasz party bo dungi sa cross-serverowe. Jedynie co to open pvp moze byc mniej ludzi.

Możecie mi powiedzieć jakie są polskie gildie na Ebon Hall? Mam dopiero 22 lvl a chciałbym dołączyć do którejś z gildii ale nie orientuje się za bardzo.

ja gram na windrest nick Loudeer. Dodawajcie do znajomych albo piszcie.

Nie ma co 100g = 200$, przynajmniej na GreenHollow, warto było spędzić nocke na exploicie xD. Swoją drogą strasznie dużo multiboxów i botów, warto poczekać miesiąc dwa na fixy dropu i hammerbana ;3

W związku z problemami i okresowymi zamknięciami serwerów, zauważyłem, że wiele osób zmieniło zdanie co do serwera, na którym mieli grać.

Ankietę tworzę, żeby mieć lepsze rozeznania, na których serwerach znajdę najwięcej rodaków.

Myślę, że nie tylko mi się to przyda.

Dodatkowo proszę też o informację odnoście klanów a danych serwerach.

Pozdrawiam! :)