Jaki serwer!

W związku z problemami i okresowymi zamknięciami serwerów, zauważyłem, że wiele osób zmieniło zdanie co do serwera, na którym mieli grać.

Ankietę tworzę, żeby mieć lepsze rozeznania, na których serwerach znajdę najwięcej rodaków.

Myślę, że nie tylko mi się to przyda.

Dodatkowo proszę też o informację odnoście klanów a danych serwerach.

Pozdrawiam! :)

Z dala od dzieci z gimnazjum = Ebon Hall.

A ja jestem ciekaw gdzie można teraz zagrać ( w sensie jakiś serwer ) by udało się wejść jeszcze dzisiaj.

Nie mam czasu na czekanie 4 godzin w kolejce, w momencie gdy wracam z pracy o 18.

W związku z problemami i okresowymi zamknięciami serwerów, zauważyłem, że wiele osób zmieniło zdanie co do serwera, na którym mieli grać.Ankietę tworzę, żeby mieć lepsze rozeznania, na których serwerach znajdę najwięcej rodaków.Myślę, że nie tylko mi się to przyda.Dodatkowo proszę też o informację odnoście klanów a danych serwerach.Pozdrawiam!

Na windrist gra najwiecej ludzi z EU + najwieksze klany . ale obecnie kolejka to 4k ludzi :D do poludnia nie ma kolejek ...pcozekajcie tydzien i poprawia serevery napewno

tylko po co ^_^

wiekszość rzeczy działa cross-serwerowo i tak

Jakiś klan polski na Ebon Hell znajdę?

Gram właśnie na Ebon Hell

vredd raczej open pvp nie dziala cross serverowo kolego to samo bylo z archeage...kolejki po pare k ludzi a po miesiacu wszyszyscy grali na kyprosie bo na reszcie bylo pusto :)dlatego lepiej przebolec ten 1-2 tyg i pozniej cieszyc sie niskimi cenami premek itp

Z dala od dzieci z gimnazjum = Ebon Hall.

Heh, tak długo jak tam siedzisz tak długo jest tam gimbusiarnia. To nie wiek, to stan umysłu.

Wracając do tematu - gram na windreście i nie planuję zmiany. Dobrze mi tu

Wild Springs. Serwer wybrany randomowo, nie kierowałem się ilością polaków, lub nie-polaków... Ale widząc wyniki ankiety trafiłem dobrze ;>

Kupcie sobie za 5 euro ten "student pack" i macie 7 dni premium, do 48h dojda nowe serwery + ludzi troche do tygodnia odejdzie i bedzie luzniej...

Wynik ankiety mówi wszystko :P

Posłuchajcie sobie 10 szybkich podstawowych przydatnych info.

I nr 1 najważniejsze =)

Dlatego Ebon Hall jest idealny dla mnie.

Jednak wole spedzic te 10 min w kolejce i miec pewnosc, ze za kilka tygodni dalej bede mogl kupic na AH itemki z IS, ktos bedzie bil world bossy, a gildie bede mialy przynajmniej 10ciu aktywnych graczy. Obie postaci juz na Windrest.

imo lepiej isc na ten najbardziej zaludniony, bo jak tutaj spadnie kolejka to pomylscie co bdzie z serwerami gdzie jej nie ma - spadnie populacja, a zreszta kupcie to premium na tydz i spokoj

Ale na Ebon Hall też są kolejki :D wieczorami po 2k ^_^ Tylko, że ankieta pokazuje gdzie większość Polskiego społeczeństwa poszła =)

Poki co sa, ale najwieksze gildie i zatwardziali gracze siedza na Windzie, reszta serwerow szybko opustoszeje, bo ludzie przetestuja tytul i czesc z nich sobie odpusci, tak jak zawsze.

Na Ebon Hall wczoraj po 21 miałem kolejkę 3500+, czekałem ponad 60 minut na to aby wejść na serwer :) Po ankiecie widać, że na ebon hall wydaję się być najwięcej osób PL.

Na Ebon Hall wczoraj po 21 miałem kolejkę 3500+, czekałem ponad 60 minut na to aby wejść na serwer Po ankiecie widać, że na ebon hall wydaję się być najwięcej osób PL.

I to jest super wiadomość :) Dużo osób zmieniło server z windrest na Ebon Hall tak teraz czytam oficjalne Polskie forum b&s.

Tak jak ktoś pisał warto kupić ten pakiet za 5euro który daje 7dni premium.

Lub raz wydać to 10+5euro aby mieć premium na pierwszy miesiąc.

Gra jest warta tego. A jakoś spokojniej się czeka z premium na koniec mantiance mając świadomość, że jak servery wystartują za 3h to będzie ciężko wbić.

https://twitter.com/BladeAndSoulOps

Poki co sa, ale najwieksze gildie i zatwardziali gracze siedza na Windzie, reszta serwerow szybko opustoszeje, bo ludzie przetestuja tytul i czesc z nich sobie odpusci, tak jak zawsze.

9 kohorta ? :) (wybaczcie musiałem) :D

ja przeszedłem na Ebon Hall i jest naprawdę elegancko.

ja przeszedłem na Ebon Hall i jest naprawdę elegancko.

Jest elegancko, czyli, że co? Że tam jest lepiej? Z jakiego powodu? Ten serwer to jakaś inna gra, czy co? ; d