Witam ! zastanawiam sie nad kupnem smartfona Xiaomi redmi note 4,samsung galaxy j7 (2016,2017),lg q6,huawei p10 lite centa do 1300
Dobra bateria
aparat dobry
duzy wyswietlacz.
Witam ! zastanawiam sie nad kupnem smartfona Xiaomi redmi note 4,samsung galaxy j7 (2016,2017),lg q6,huawei p10 lite centa do 1300
Dobra bateria
aparat dobry
duzy wyswietlacz.
samsunga bier,
Xiaomi Redmi Note 4. Posiadam od lipca. Tutaj trochę więcej napisałem o nim https://mmorpg.org.pl/forum/topic/99358-szukanie-telefonu-do-600zł/?tab=comments#comment-717765
Chciałbym dodać, że kupowanie w polskich sklepach wszystkiego co jest od Xiaomi jest nieopłacalne, bo jest narzucona straszna przebitka cenowa. Note 4 z Chin, w europejskiej wersji kupisz za 180 dolarów, a w Polskim sklepie za 1200...
Zdjęcia są w tamtym linku, wyświetlacz 1920x1080 5,5 cala, matryca IPS. Bateria ogromna, ładuję co 3 dni.
Parametry są podobne... Ale Samsunga nie kupisz za 700 złotych. Żeby nie było nie twierdzę, że masz go kupić z Chin, możesz znaleźć modele za 700-750 złotych na allegro z gwarancją od sprzedawcy.
A, jeśli byś się zdecydował... To nie bierz wersji Note 4X, bo ma słaby procesor mediateka.
czyli co bys polecal??
No tak jak pisałem. Ja bym brał Xiaomi.
Ew Redmi 4X
Znam z autopsji, 3GB ramu, 32GB dysku, koszt poniżej 900zł - świetny Android za niedużą kasę.
Ogólnie najwięcej o Xiaomi mają do powiedzenia ludzie którzy ich w rękach nawet nie trzymali i podpierają się dziwnymi opiniami z neta sprzed kilku lat.
Bier w ciemno.
A moze jakis Xiaomi 5x? 4 GB Ramu, 8 rdzeni snapdragon. Ja mam Redmi 4a 1 miesiac i poki co polecam marke
Osobiście kupiłem niedawno LG Q6 i nie narzekam, zdaje egzamin póki co i to koncertowo, ani jednej sytuacji żeby coś lagowało (chyba, że z winy aplikacji, ale w takich przypadkach pewnie nawet flagowce by się krztusiły). Polecam
Powiem tak bierz co chcesz byle nie Huawei p10 zdała od Huawei.. od 3 MC walczę z Huawei o wykonanie naprawy gwarancyjnej lub wydanie nowego urządzenia! Telefon wczasie ładowania się wygial wybrzuszajac wyświetlacz.
. Oni i ich pseudo serwis stwierdzili Uszkodzenia mechaniczne telefon użytkowalem 3 dni, a od dwóch MC jest ba gwarancji i zastanawiają się co z nim zrobić.
Ogolnie klienta mają w d*pie kupiłeś zepsuł się nie ich problem
no ja tak mam z asusem pomimo ze mam 80 procent baterii rozladowuje sie calkowicie kto spotkal sie moze z takim problemem?? dokladny mode to asus zenfone go.
Przepraszam że przeklejam posta z innego tematu ale nie dam rady inaczej na tym telefonie....
Przeczytaj zanim kupisz xiaomi
Mam Xiaomi mi 5 w wersji 128 gb. Byłem bardzo zadowolony, w końcu najlepsza swego czasu specyfikacja za cenę poniżej 400 funtów. Ceramiczne plecki, szybkie ładowanie, dobra kamera, wydajność na najwyższym poziomie. Kupiłem go ponad rok temu, później domawiałem akcesoria za równie śmieszne pieniądze. Około 4 miesięcy temu zauważyłem że na wyświetlaczu pojawiła się żółta przezroczysta plama (widoczna zwłaszcza na jasnym tle). Kilka tygodni później, na pulpicie zaczęły pojawiać się cienie aplikacji, żeby zniknęły muszę włączyć ekran na okolo 3 minut, wtedy to wraca do normy.
Mało tego, pisząc ten tekst, co chwilę zawiesza mi się telefon, nie widzę co piszę tylko robię to intuicyjnie i za pomocą podpowiedzi klawiatury. Co jakiś czas muszę kopiować dłuższy tekst bo mi się telefon wiesza i muszę go wygasic, odblokować, wyczyścić pamięć, aplikacje w tle, włączyć przeglądarkę, wkleić tekst i pisać go dalej nie zapominając o jego kopiowaniu.
Uwierz mi, właśnie zrobiłem to znowu.
Jeśli chcesz telefon xiaomi, nie wiem co ci polecić. Xiaomi mi 6? Ale co jak go kupisz, a będzie z nim to co z moim? Sprzedaż go na Gumtree jako "prawie" nowy po 6 miesiącach? Na allegro nie licz na to bo tam jest możliwość zwrotu. Weź pod uwagę że mój telefon który był w sumie kupiony może dwa miesiące po premierze jest wart teraz znacznie mniej niż Samsung Galaxy Note 5 który jest dziadkiem przy xiaomi.
Myślałem że może go wykorzystam do vr ale chyba z powodu niskiej rozdzielczości albo gęstości pikseli nie dało się niczego w tym zrobić.
Szkoda, bo telefonik super pracował przez pierwsze miesiące. Oddać go chciałem na gwarancję ale wiesz jak jest... Chiny, te sprawy... :-)
Nie kupuj.
Powiem tak bierz co chcesz byle nie Huawei p10 zdała od Huawei.. od 3 MC walczę z Huawei o wykonanie naprawy gwarancyjnej lub wydanie nowego urządzenia! Telefon wczasie ładowania się wygial wybrzuszajac wyświetlacz. . Oni i ich pseudo serwis stwierdzili Uszkodzenia mechaniczne telefon użytkowalem 3 dni, a od dwóch MC jest ba gwarancji i zastanawiają się co z nim zrobić. Ogolnie klienta mają w d*pie kupiłeś zepsuł się nie ich problem
Też miałem to samo z p9 lite, wczoraj odebrałem telefon z reklamacji. Przy ładowaniu wybrzuszyło obudowę i trzymał tylko 80%, później spadał nagle do 0.
Reklamowany w playu, bo brałem na abonament w 10 dni wymienili baterie. Ale huaweia odradzam już.
Dobra bateria
aparat dobry
duzy wyswietlacz.