Jaki sprzęt wybrać

Od jakiegoś czasu mysle o zmnianie sprzetu ale za bardzo sie na tym nie znam lecz na naszym forum jest temat dot. zestawow i powiedzmy ze dam rade uzbierac na ten http://www.morele.ne...ry/info/FSm6dO/ i oto pytania

• na co pozwala ten zestaw? (np jakie gry ciągnie)
  • czy w ogole sie oplaca (jak czegos brakuje to mowic)
    Typ komputera Komputer z procesorem x86 obsługujący interfejs ACPISystem operacyjny Microsoft Windows 7 Home PremiumTyp procesora DualCore AMD Athlon II X2 240, 2800 MHz (14 x 200)Nazwa płyty głównej MSI 785GM-E51Mikroukład płyty głównej AMD 785G, AMD K10RAM 4 GB (ale mam dostep do 3,25)Typ BIOS'u AMI (09/28/09)Karta wideo NVIDIA GeForce GTS 250 (1 GB)Karta dźwiękowa Realtek ALC889 @ ATI SB750 - High Definition Audio Controllerwykonano przy pomocy programu AIDA 64 Extreme
  • czy moge do mojego kompa dokupic tylko procesor, karte graficzna i kość RAMu czy potrzeba cos jeszcze?

Pomozcie gdyz jeszcze zabardzo nie rozumiem tematy sprzetu komputerowego :)

Zestaw z morele.net nie pozwala na OC procka ale za to pozwala na granie we wszystkie gry na full detalach w rozdzielczosci FHD. Jesli masz okreslona liczbe gotowki to mow, zaraz Ci coś konkretnego zloze.

OC procka? nie wazne z reszta :) tak jak mowilem wykrzesam 3 klocki moze 3200 w koncu pieniadze z komuni sie przydadza xD żarcik oczywiscie

Jak nie bedziesz robił OC (podkrecał sprzetu) to ten zestawik bierz i graj :P

czyli nie widzisz potrzeby zmiany nic tutaj na lepsze? a ja w podkrecanie sprzetu sie bawic nie bede brzmi ryzykownie

Bierz jak jest, bedziesz zadowolony. Najwyzej jak design obudowy Ci nie odpowiada to mozesz wymienic na Zalman Z3 Plus czy SilentiumPC Brutus M23

Od jakiegoś czasu mysle o zmnianie sprzetu ale za bardzo sie na tym nie znam lecz na naszym forum jest temat dot. zestawow i powiedzmy ze dam rade uzbierac na ten http://www.morele.ne...ry/info/FSm6dO/ i oto pytania

• na co pozwala ten zestaw? (np jakie gry ciągnie)
  • czy w ogole sie oplaca (jak czegos brakuje to mowic)
    Typ komputera Komputer z procesorem x86 obsługujący interfejs ACPISystem operacyjny Microsoft Windows 7 Home PremiumTyp procesora DualCore AMD Athlon II X2 240, 2800 MHz (14 x 200)Nazwa płyty głównej MSI 785GM-E51Mikroukład płyty głównej AMD 785G, AMD K10RAM 4 GB (ale mam dostep do 3,25)Typ BIOS'u AMI (09/28/09)Karta wideo NVIDIA GeForce GTS 250 (1 GB)Karta dźwiękowa Realtek ALC889 @ ATI SB750 - High Definition Audio Controllerwykonano przy pomocy programu AIDA 64 Extreme
  • czy moge do mojego kompa dokupic tylko procesor, karte graficzna i kość RAMu czy potrzeba cos jeszcze?

Pomozcie gdyz jeszcze zabardzo nie rozumiem tematy sprzetu komputerowego :)