Jaki telefon ? hm

Więc mam do wyboru te dwa telefony(nie sugerować się ceną telefonów) :

LG G3s czy Kazam Tornado 348

Nie wiem który wybrać czytałem fora , ogladałem filmik , opinie i nadal nie mogę się zdecydować więc tak pomyślałem że i tu założę taki temacik i sprawdzę co wy byście wybrali ???

zależy czego wymagasz od telefonu i do czego prócz dzwonienia jest Ci potrzebny.

Jakieś gry , muzyka m internet , youtube itp:)

to wybierz kazama :) lekki bardzo mocny :) tylko szybko bateria pada :/

LG G3 to flagowiec w dalszym ciągu. Dostał od razu nowego Androida i nie ma co się martwić o aktualizacje. Ja bym szedł raczej w tym kierunku. Uwierz że nic nie wkurza tak bardzo jak chęć pobrania czegoś ze sklepu a później ukazuje się komunikat że dostępny tylko na nowym oprogramowaniu. Poza tym ma ekran 2K i szybki aparat

Ale on pisze o G3s (mini) a temu do flagowca brakuje…

Kazam i sie nie zastanawiaj. 8 rdzeniowy procek , 1gb ramu i 16gb pamieci wbudowanej. Nic lepszego nie znajdziesz jesli chodzi o telefony sredniej klasy. G3 S to kupa za przeproszeniem. Czesto ma spadki wydajnosci i fpsow w grach, potrafi mulic przy apkach, malo pamieci.

No i co z tego że 8 rdzeni skoro tam media tek siedzi, G3 jest gicior, telefonik chodzi jak trzeba. Ja bym się zastanowił nad Moto X od Motorolli, a wynalazków z 8 rdzeniami media tek bym nie brał nawet pod uwagę.

Więc mam do wyboru te dwa telefony(nie sugerować się ceną telefonów) :

LG G3s czy Kazam Tornado 348

Nie wiem który wybrać czytałem fora , ogladałem filmik , opinie i nadal nie mogę się zdecydować więc tak pomyślałem że i tu założę taki temacik i sprawdzę co wy byście wybrali ???