Jaki telefon polecicie do 900 zł?

Tak jak w temacie, mam teraz iphona 3G jestem z niego całkiem zadowolony, gdyby nie to ,że nie mogę już instalować żadnych aplikacji z uwagi na brak możliwości zrobienia akutualizacji iOS po prostu telefon jest za stary. Interesują mnie raczej telefony nowe bo kto wie co się działo z tym używanym wcześniej i czy po 3 miechach nie wyskoczy na nim jakieś gówno.

Nokia6091, kup od razu 500 sztuk i połącz szeregowo

Xperia Pro ( Nie mini pro ) czyli mk16i, lub neo V ( jeśli nie chcesz klawiatury) ale korzystam z mini pro i naprawdę jestem baardzo pozytywnie zaskoczony Zapłaciłem 720zł za nówkę ( niemiecka wersja i soft sb sam przeinstalowałem) lub 820 takie jak mają być.

HTC wild fire S - jeśli nie lubisz kolosów to ten mały i "sprytny" telefonik powinien Ci przypasić.

Używane Samsung Galaxy S II są jak mniemam, sam mam SGS I od dłuższego czasu jestem zadowolony z mobilności i poręczności ale już ma trochę za słabe bebechy żeby uciągnąć te wysokiej jakości gry

Jak bedziesz miec okazje znalesc Samsunga Advance S to bierz bez zastanawiania. W tym przedziale cenowym nie znajdziesz chyba lepszego. Posiada procesor 2 rdzeniowy 1Ghz. Pozwoli ci to na instalacje wymagajacych aplikacji. To taka gorsza wersja Galaxy SII(mozesz tez ja kupic uzywana). Ewentualnie o bardzo podobnych parametrach Sony Xperia Sola. Nowe telefony maja to do siebie ze sa juz na Androidzie 4. By dzilal on plynnie musisz miec MINIMUM tel z prockiem 1Ghz.

Ewentualnie do 750zl(nowy oczywiscie) LG Swift 7. To juz tel z 1rdzeniowym prockiem 1Ghz. Czytalem sporo o nim i z telefonow z procem 1Ghz nie ma lepszego. Szczerze odradzam Sony Xperia J. Niby tez 1Ghz procek... Ale muli. TYM BARDZIEJ Neo V... to juz w ogole sie potrafi fajnie zawiesić :)

HTC EVO 3D

MĂłj znajomy żałuje, ze nie wziął tego htc zamiast swojej s2. Wykonanie jak zawsze u htc bezbledne. Czujesz, ze masz porzadny telefon w ręku, a nie plastikowa ramke jak u s2. Do tego nakladka sense wygląda genialnie i jest o wiele bardziej płynna w porĂłwnaniu do innych. No i oczywiście aparat/ekran 3d, ktĂłry w telefonie za taka cene jest genialnym gadzetem. Sam użytkuje ten telefon od prawie roku i pĂłki co zamienilbym go jedynie na htc one x.

Ale muli. TYM BARDZIEJ Neo V... to juz w ogole sie potrafi fajnie zawiesić

Jestes jedynym domniemanym użytkownikiem tego telefonu, który uważa że ten telefon muli.

Otóż Neo V jest jednym z najlepszych telefonów z prockiem 1 GHZ i jest chyba chwalony przez wszystkich profesjonalnych testerów.

iii każdy, chyba na każdym forum na androidzie, gdy ktoś się pyta o telefon do 800zł. To podaje albo w/w samsunga albo Neo V a mk16i różni się tym, że dostajemy fizyczną klawiaturę.

Tak naprawdę Samsungi w tych cenach nie są takie świetne, mimo dominującej pozycji na rynku.

Bierz Neo V ( zamiennie na Mk16i ) bądź HTC

Sensation polecam bo ladny jest;p

Tak jak w temacie, mam teraz iphona 3G jestem z niego całkiem zadowolony, gdyby nie to ,że nie mogę już instalować żadnych aplikacji z uwagi na brak możliwości zrobienia akutualizacji iOS po prostu telefon jest za stary. Interesują mnie raczej telefony nowe bo kto wie co się działo z tym używanym wcześniej i czy po 3 miechach nie wyskoczy na nim jakieś gówno.