Witam. Jak w tytule może ktoś będzie wiedział jaki to film? Jest kręcony normalną kamerą (jak projkt monster) no i najważniejsze jest o zombie. Wiem że za dużo informacji nie podałem ale więcej po prostu nie pamiętam ;/ Jak ktoś będzie kojarzył to pisać.
Jaki to film?
Może rec ?
Ale chodzi ci, o zombie w sensie, żywe trupy jedzące ludzi, czy coś pokrewnego, typu, skaczące po suficie potworki jedzące ludzi?
Diary of the Dead jest częściowo nakręcony w ten sposób o ile dobrze pamiętam, to część scen jest nakręcona "normalnie", a część kamerą bohaterów filmu.
Paranormal activity(1,2,3) są kręcone kamerką ale to nie zombi, a ludzie są "nawiedzeni".
Paranormal activity(1,2,3) są kręcone kamerką ale to nie zombi, a ludzie są "nawiedzeni".
Tak jak Resident Evil jest o zombi ale nie jest kręcone kamerką
Od siebie dodam Diary of the Dead: Kroniki żywych trupów i The Zombie Diaries
Chodzi o normalne zombie a nie super hiper mega potwory : ) A no dzięki za pomoc to jest Diary of the Dead Temat można zamknąć
Chodzi o normalne zombie a nie super hiper mega potwory : ) A no dzięki za pomoc to jest Diary of the Dead Temat można zamknąć
Trafiłem Skoro już sprawa rozwiązana, to zamykam.
Pozwolę sobie temat otworzyć i odświeżyć, bo natknąłem się na kolejny taki film, The Zombie Diaries, film z 2006 - http://www.filmweb.pl/film/Zombie+Diaries,+The-2006-383097# Na dniach obejrzę drugą cześć, jeśli będzie również nakręcona w ten sposób dam znać
Witam. Jak w tytule może ktoś będzie wiedział jaki to film? Jest kręcony normalną kamerą (jak projkt monster) no i najważniejsze jest o zombie. Wiem że za dużo informacji nie podałem ale więcej po prostu nie pamiętam ;/ Jak ktoś będzie kojarzył to pisać.