Jaki xbox?

Imo najważniejsza to taka, że PS3 ma darmowy internet, multi etc. Xbox ma płatny. Przez pada ręka ci nie odpadnie, a kasę zaoszczędzisz. Z drugiej strony X'a można przerobić, ale możesz wyłapać bana.

Zazwyczaj jest tak, że jak wyjdzie nowa konsola to gry na nią rzadziej wychodzą, aż wkońcu po paru/parunastu miesiącach na konsole przestają wychodzić gry.

Nie powiedziałbym bo zazwyczaj jak wychodzi nowa konsola, to są z nią same problemu. Tu coś nie działa, tu nie połączy. Bo 3 miesiącach sytuacja jest stabilna, i wraca do normy. Tak samo było z ps2 a psp1. Tak szybko nie umarło. Xbox na razie przynosi zyski microsoftowi więc, tak szybko jej nie uśmiercą. Tym bardziej pytanie czy nowa konsolka przypadnie do gustu zwykłemu użytkownikowi. Czy będzie popyt na nią, bo jeśli nie to nie strzelą sobie, w stopę zabijając poprzednią wersję. Jeszcze jest możliwość przesunięcia premiery, co może przedłużyć "staremu" xboxowi życie. Chociaż jak nowa będzie tanieć, to na pewno zaczną uśmiercać starą wersję. Czy to nastąpi szybko, czy późno czas pokaże :P.

Witam, na wakacjach mam plan kupić sobie xbox'a 360 tylko nie wiem jaką wersje.

-Premium

-Arcade

-Slim

-Elite

Która wersja Xbox'a jest najmniej awaryjna, najlepsza i można bez problemu spiracić (chociaż nie wiem czy to będe robił)

Proszę o plusy i minusy każdej wersji. :)