Jaki xbox?

Witam, na wakacjach mam plan kupić sobie xbox'a 360 tylko nie wiem jaką wersje.

-Premium

-Arcade

-Slim

-Elite

Która wersja Xbox'a jest najmniej awaryjna, najlepsza i można bez problemu spiracić (chociaż nie wiem czy to będe robił)

Proszę o plusy i minusy każdej wersji. :)

czekaj do xbox one :D

Październik PS4, pod koniec roku Xbox One. Gdybyś był w stanie się wstrzymać do premiery zaoszczędził być trochę :)

Nawet jeśli chcesz poczekać, to bierz przede wszystkim Falcona, wersję zależnie od funduszy :) Falcon daje gwarancję bezawaryjności. Arcade Ci odradzam, poczytaj sobie na jego temat. Jak masz kasę, to bierz Elite, bo jest najlepsza, jak nie to bierz Slim albo Premium. Sam mam Premium Falcona i jest bezawaryjny od nowości :)

A co do premier, to racja, lepiej teraz poczekać :)

mam slima i powiem tak albo x360 slim albo ps4 reszta nieoplacalna no moze jeszcze ps3

czekaj do xbox one

Chyba żartujesz. PS 4 bije tego śmiesznego X-boxa pod każdym względem. Teraz każdy ma niezłą pompę, że nowa konsola microsoftu ma o około 50% słabszy GPU niż PS4.

Zresztą oglądałem stream z x-boxa one i to co pokazali to jest śmieszne. Zamiast skupić się na grach to pokazywali jakiś syf dla nastolatków typu portale społecznościowe, funkcje głosowe etc.

Co do pytania moim zdaniem Slim. (najnowszy)

74275605894865986376.jpg

ceny nowych konsol też będą kosmiczne :), jednak to gwarantuje, że ceny starszych modeli spadna conajmniej o 30%

Nie falcona a Jaspera jeśli xbox 360

Chyba żartujesz. PS 4 bije tego śmiesznego X-boxa pod każdym względem. Teraz każdy ma niezłą pompę, że nowa konsola microsoftu ma o około 50% słabszy GPU niż PS4.Zresztą oglądałem stream z x-boxa one i to co pokazali to jest śmieszne. Zamiast skupić się na grach to pokazywali jakiś syf dla nastolatków typu portale społecznościowe, funkcje głosowe etc.Co do pytania moim zdaniem Slim. (najnowszy)

Akurat na obydwóch konferencjach tak naprawdę gówno pokazali, TIVI TIVI TIVI TIVI TELEVISION COD COD COD COD COD COD SPORT SPORT SPORT.

I wiedz, że nic tutaj nie znajdziesz fanboju, bo żal Ci dupe ściska, że masz tylko Plejstejszyn.

(Btw mam obie konsole :*)

@Topic

Oczywiście teraz już nie ma awaryjnych Xkloców. Jednak ja polecam Elita ponieważ ma największy dysk twardy (jest CZORNY).

Akurat na obydwóch konferencjach tak naprawdę gówno pokazali, TIVI TIVI TIVI TIVI TELEVISION COD COD COD COD COD COD SPORT SPORT SPORT.I wiedz, że nic tutaj nie znajdziesz fanboju, bo żal Ci dupe ściska, że masz tylko Plejstejszyn.(Btw mam obie konsole :*)

Z głową wszystko w porządku, a może czas do psychiatry się udać ? Nie mam żadnej konsoli bo zdecydowanie wole pc jeśli o to ci chodzi, a M$ tylko się ośmieszył pokazując nowego klocka :lol: To ma być next-gen ? chyba w roku 2010 nim by był.

Tutaj jest to dokladnie opisane... Chore co zrobil microsoft. Dno!

Wiec czekam na PS4 ktore bedzie okolo 30% lepsze i nie bedzie zadnego TV TV TV XBOX TV COD COD COD... I tak przez cala konferencje.

Z konsoli do gier i filmow zrobic dekoder... Trzeba miec nie poukladane.

Po za tym sama gra COD:Ghost nie wyglada na next gen i lepsze twarze byly 4 lata temu niz oni pokazali na konferencji.

Chwalenie sie tym ze jak sie podplynie do rybek a one odplyna? No sorry, ale cos takiego bylo juz 30 lat temu w pac-manie.

A ta konsola xbox one wyglada jak magnetowid VHS i kazdy to wie...

Nikomu nie polecam xboxa. Ani starego ani nowego. Microsoft ssie!

Xbox GO Home!

jasper z rgh/jtag najlepiej szukaj albo ps3 z softem >3.55

Ahahahahaha, nie no śmiech na sali z MS. Dzięki, że mnie uświadomiliście, bo nie byłem w temacie. Z konsoli do dekodera - Bye. Co do tematu to brałbym albo Slim (z racji standardu), albo Elite z powodu dysku, który jest potrzebny, a przy piracie to już w ogóle z nawałem gier.

Ale jaki sens jest mówić, że coś jest od czegoś gorsze jeżeli jeszcze tego nie ma i do tego opierając się na tych prezentacjach, które tak na prawdę niczego konkretnego nie powiedziały? X Box i tak znajdzie nabywców, jest rzesza osób, której na pewno jej się spodoba. Chociaż powiedzieli więcej niż na konferencji PS4. Verthiz Twoja krytyka opiera się tylko na komentarzach, durnych filmikach i jakimś dennym artykule. Poczekajmy do premiery lub na konkrety, a nie "srajcie" ogniem.

Na nowego xbox'a/ps4 nie będe miał kasy. To już nie wiem co brać. PS3 czy xbox'a 360 premium z płytą jasper czy tą drugą?

popatrz na gry to raz 2, xbox z rgh/jtag to gry z dysku ogolnie super proste, na ps3 trzeba sie nakombinowac troche,

Ja kupiłem ostatnio ( bodajże miesiąc/dwa temu) xbox 360 i jestem zadowolony, bo wiem, że ta konsola nie zdechnie, będą robili gry na nią jeszcze długi czas : )

Poza tym XBox stabilniejszy ( Elite ), niż PS3, jeśli masz zamiar go kupić, daj znać, pogramy razem ; )

Ja kupiłem ostatnio ( bodajże miesiąc/dwa temu) xbox 360 i jestem zadowolony, bo wiem, że ta konsola nie zdechnie, będą robili gry na nią jeszcze długi czas : )Poza tym XBox stabilniejszy ( Elite ), niż PS3, jeśli masz zamiar go kupić, daj znać, pogramy razem ; )

Zazwyczaj jest tak, że jak wyjdzie nowa konsola to gry na nią rzadziej wychodzą, aż wkońcu po paru/parunastu miesiącach na konsole przestają wychodzić gry.

Xbox 360 ma jedna przewage nad PS 3 a mianowicie PAD ktory jest wygodniejszy.

Na ps 3 lepsze exclusive'y są. Uncharted, God of War, te wyścigi zapomniałem nazwy itp

Napisze mi ktoś plusy i minusy PS3 i XBOX360? Bo sam nie wiem co lepiej wziąść.