Jakie Anime?

Witam poszukuję ciekawego Anime do oglądania ^^ hmmm coś jak Full Metal Alchemist obejrzalem to i serie brotherhood jak i film właśnie Kończe D.Gray-Man jestem na chyba na 85 odcinku na 103 i zaczynam DeadMan WonderLand Więc chciałbym dostać propozycje podobne do wyżej wymienionych Anime ^^ z Góry Dziękuję uprzejmie i pozdrawiam xD

spróbuj Busou Renkin, świetny shonen i też o alchemii :)

ja polecam ci fair tail bardzo fajne anime lub saint saya lost canvas

Zobacz Kuroshitsuji i Pandora Hearts. Powinno Ci się spodobać.

Każde z nich sprawdze ^^ i dam znać proszę o dalsze propozycje ;3

One Piece, nic w sobie alchemii nie ma, ale godne polecenia fanom walki ;)

Jeśli podoba Ci się Deadman wonderland, to może cie zainteresuje Elfen Lied.

Co do D.Gray-man'a to może Ao no Exorcist na pewno Ci się spodoba.

Jeśli chodzi o Full Metal Alchemist to może zainteresuje cie Code Geass, lub Death note?.

Jeśli przypomnę sobie jeszcze coś ciekawego, to dam znać:).

Tengen Toppa Gurren Lagann - epickość gwarantowana :D

Polecam Ci wszystkie tasiemce, a oprócz tego fate/zero a potem fate/stay night. obojętnie. Na pewno przypadnie Ci do gust, szczególnie fate/zero.

Zobacz sobię Zero no Tsukaima ; )

Co by to opisywać po prostu musisz haha ;))

ja ci moge polecić anime Saiyuki, 12 Kingdoms, Chrno Crusade nie są o alchemi jak full metal alchemist ale naprawde warte obejrzenia

Polecam Full Metal Panic!. Mieszanka kilku gatunków, ale bardzo interesujące anime :)

Bleach - jedno z lepszych anime jakie oglądałem.

Ludzie Jak mówiłem coś podobnego do FMA nie mam na myśli głównie Alchemii tylko o Niesamowitą Wciągającą fabułę super Kreskę Muzyke "Osobowe Postacie" Walki Openingi i Nadprzyrodzone zdolności/Moce polecajcie anime które zawiera chociaż 2 z wymienionych powyżej dziękuję ^^

Pandora Hearts ma bardzo dobra muzykę, postacie są również wyraźne, kreska miodzio.

Sprawdź jeszcze Death Note, Gosick i Darker than BLACK.

Midnight13 anime które ci wymienilem fakt nie są alchemi ale są w nich walki fabuła i naprawde potrafią wciąganąć skupiając się na 1 dziedzinie anime strasznie się ograniczasz bo najlepsze anime nie opierają się głównie na tych o walkach super mocach kreska też ma naprawde małe znaczenie jak fabuła potrafi wciągnąć.

darker than black

http://myanimelist.net/

http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/search/genre

Popieram przedmówce :] Darker than black na pewno przypadnie Ci do gustu, ale dalej upieram się przy fate :P szczególnie fate/zero

Hm shipuuden bleach i fairy tail:)

Witam poszukuję ciekawego Anime do oglądania ^^ hmmm coś jak Full Metal Alchemist obejrzalem to i serie brotherhood jak i film właśnie Kończe D.Gray-Man jestem na chyba na 85 odcinku na 103 i zaczynam DeadMan WonderLand Więc chciałbym dostać propozycje podobne do wyżej wymienionych Anime ^^ z Góry Dziękuję uprzejmie i pozdrawiam xD