Jakie B2P kupić?

Witam ostatnio zastanawiam się nad kupnem gry B2P,co lepiej kupić GW2,Defiance,czy Secreta? jakieś opinie?

64 bitóffke mam :D, na moim rupieciu (gts 450,i5) to 3/4 gier to medium z wyciętymi i jade na 70fps stałe

spoko pve spokojnie pograsz na 60 fps+ ale wvsw 20-30 nie więcej a nawet mniej ;p

I tak mam podkręconą wiec luzik B)

Kup GW2, jest tego warte.

Po kupnie GW2 w atrakcyjnej cenie w jakiejś promocji(99zł) zamiast w empiku, czy innym markecie(200zł) nic nie stoi na przeszkodzie, żeby kupić równie dobrego Sekretnego Świata :) Obie gry zasługują na B2P :)

Jak byłem ostatnio w empiku (4 dni temu) to był po 100zł :D

Wszystkie 3 produkcje na dłuższą metę cie i tak znudzą uroki dzisiejszych mmorpg .

SW - chyba najlepsze mmorpg pod względem questów proponuje przejść wszystkie bez pomocy poradników itd :) Wiele osób podczas testów się nią zraziło bo są za tępi by przebrnąć przez podstawowe zadania .

Defiance - Pojeździsz , postrzelasz , pobawisz się pvp i odłożysz na półkę jak dla mnie nic nadzwyczajnego .

GW2 - Wbijesz max lvl , all crafty , 100% mapki , zabijesz po ,,tępym'' smoku i jeśli cie nie wciągnie wvwvw albo farmienie achievmentów i strojów pod wygląd postaci to grę szybciej sprzedasz niż zastanawiałeś się nad jej zakupem . Jedyna zaleta tej gry że AN cały czas robi eventy które są na tyle dobre by przyciągnąć na dłużej niedzielnych graczy .

Grałem we wszystkie z w/w gier SW i Def jak były p2p , GW2 przez pierwszy mech . Pozdrawiam

GW2 bierz ;) w media markcie widzialem za 140 zl chyba ostatnio ;)

Od siebie polecam Secret Wordla, GW jest nudne i powoli trochę przerklamowane.

Chyba jednak się skusze na GW2 bo teraz w tych czasach ciężko znależć mmo bez gimbazy :D

To w GW się możesz trochę przejechać. Fejm, który wyszedł na tą grę przyciągnął trochę gimbazy.

Troche ta bo gimbaza widzi reklamy i coś w stylu ,,WoW jaka grafa kolega mi o tym mówił,zagram wojem" a potem ,,Kurde jakie trudne ide wziąść karte kredytową taty lub telefon mamy"

w Gw2 jest o tyle + ze gimbaza rzadko kupuje takie gry ;). A już po pierwszej części mogę przysiąść, że ludzie w serii GW są inni, a czy lepsi czy gorsi to już nie mi oceniać ale ja wole właśnie tych z gw. Jakoś mineło mi latanie w metin 2 z jakimiś móżdżkami napakowanymi bez roboty ;) bo wielu grających na powaznie w te gre wlasnie tak wygladalo ( wiem z doswiadczenia ). GW2 jest specyficzne i ludzie w tej grze tez.

A z resztą co tu dużo gadać... spotkało się kilku przygłupów w tej grze ale przysięgam, że długo nie zagrzali miejsca ;)

Witam ostatnio zastanawiam się nad kupnem gry B2P,co lepiej kupić GW2,Defiance,czy Secreta? jakieś opinie?