Witam ostatnio zastanawiam się nad kupnem gry B2P,co lepiej kupić GW2,Defiance,czy Secreta? jakieś opinie?
Jakie B2P kupić?
64 bitóffke mam , na moim rupieciu (gts 450,i5) to 3/4 gier to medium z wyciętymi i jade na 70fps stałe
spoko pve spokojnie pograsz na 60 fps+ ale wvsw 20-30 nie więcej a nawet mniej ;p
I tak mam podkręconą wiec luzik
Kup GW2, jest tego warte.
Po kupnie GW2 w atrakcyjnej cenie w jakiejś promocji(99zł) zamiast w empiku, czy innym markecie(200zł) nic nie stoi na przeszkodzie, żeby kupić równie dobrego Sekretnego Świata Obie gry zasługują na B2P
Jak byłem ostatnio w empiku (4 dni temu) to był po 100zł
Wszystkie 3 produkcje na dłuższą metę cie i tak znudzą uroki dzisiejszych mmorpg .
SW - chyba najlepsze mmorpg pod względem questów proponuje przejść wszystkie bez pomocy poradników itd Wiele osób podczas testów się nią zraziło bo są za tępi by przebrnąć przez podstawowe zadania .
Defiance - Pojeździsz , postrzelasz , pobawisz się pvp i odłożysz na półkę jak dla mnie nic nadzwyczajnego .
GW2 - Wbijesz max lvl , all crafty , 100% mapki , zabijesz po ,,tępym'' smoku i jeśli cie nie wciągnie wvwvw albo farmienie achievmentów i strojów pod wygląd postaci to grę szybciej sprzedasz niż zastanawiałeś się nad jej zakupem . Jedyna zaleta tej gry że AN cały czas robi eventy które są na tyle dobre by przyciągnąć na dłużej niedzielnych graczy .
Grałem we wszystkie z w/w gier SW i Def jak były p2p , GW2 przez pierwszy mech . Pozdrawiam
GW2 bierz w media markcie widzialem za 140 zl chyba ostatnio
Od siebie polecam Secret Wordla, GW jest nudne i powoli trochę przerklamowane.
Chyba jednak się skusze na GW2 bo teraz w tych czasach ciężko znależć mmo bez gimbazy
To w GW się możesz trochę przejechać. Fejm, który wyszedł na tą grę przyciągnął trochę gimbazy.
Troche ta bo gimbaza widzi reklamy i coś w stylu ,,WoW jaka grafa kolega mi o tym mówił,zagram wojem" a potem ,,Kurde jakie trudne ide wziąść karte kredytową taty lub telefon mamy"
w Gw2 jest o tyle + ze gimbaza rzadko kupuje takie gry . A już po pierwszej części mogę przysiąść, że ludzie w serii GW są inni, a czy lepsi czy gorsi to już nie mi oceniać ale ja wole właśnie tych z gw. Jakoś mineło mi latanie w metin 2 z jakimiś móżdżkami napakowanymi bez roboty
bo wielu grających na powaznie w te gre wlasnie tak wygladalo ( wiem z doswiadczenia ). GW2 jest specyficzne i ludzie w tej grze tez.
A z resztą co tu dużo gadać... spotkało się kilku przygłupów w tej grze ale przysięgam, że długo nie zagrzali miejsca
Witam ostatnio zastanawiam się nad kupnem gry B2P,co lepiej kupić GW2,Defiance,czy Secreta? jakieś opinie?