Jakie było wasze 1 anime

Pierwsze były Pokemony, ale to głównie dlatego że była na nie moda. Było też trochę Digimonów, Shaman King i bardzo lubiany przeze mnie Megaman NT Warrior (że też przestali dalej tłumaczyć).

My Little Pony: Friendship is Magic

Wszystko, co swego czasu leciało na RTL7 :D

Hehe D: Ja miałem dziecinstwo na podworku i w zyciu nie ogladalem jakichs dragon balli czy pokemonow... Dopiero w wieku 12 lat trafilem na samurai champloo i sie zaczelo psuc zycie... i dzis jestem tutaj XD

1237714038759001044033.png

oczywiście Yataman na polonia 1

My Little Pony: Friendship is Magic

MLP jest zaje*** ale to nie anime produkuja je amerykance

Dragon ball /Czarodziejka z ksiezyca/Pokemony/Shaman King/Shin-chan (usmialem sie do lez nie raz)/Green green/Elfen Lied

Tak jak kazdy - nieswiadomie pokemony/dragon ball czy beyblade. A swiadomie to byl Bleach - to wlasnie to anime zniszczylo moj normalny swiat :P

MLP jest zaje*** ale to nie anime produkuja je amerykance Dragon ball /Czarodziejka z ksiezyca/Pokemony/Shaman King/Shin-chan (usmialem sie do lez nie raz)/Green green/Elfen Lied

Widzę, że tu na forum dziewczynki też są ....

Shaman king na yetix i naruto też na yetixie

Schaman king ! tylko nie pamiętam kanału, poków nie liczę.

Sailor Moon! A co

To samo u mnie :D Dodatkowo Slayers, Yaiba, Dragon Ball i Saint Seiya, bo wszystko leciało mniej więcej w tym samym czasie na RTL 7.

Ze wstydem przyznaję, że Naruto.

Czarodziejki z księżyca -> Pokemon -> DB -> Shaman King -> Naruto.

Dalej to już worek z anime się rozwiązał :)

gigi la trottola

c405c8d084519804f168cd21d77592bf.jpg

Hmm niema tu tytułu którego bym nie oglądał ;p ale pierwsze jakie zapadły mi w pamięć to maska zorro i generał daimos ,

chociaż mój starszy brat mi opowiadał o yatamanie , gigi , masce tygrysa i innych które niezapadły mi za bardzo w pamięć ,

może dlatego że byłem za mały ._.

Pierwsze takie prawdziwie japońskie anime to było Fushigi Yuugi.

Dragon Ball Z do dziś pamiętam jak z kumplami o 16 lub 17 biegliśmy na RTL oglądać DB ;) piękne czasy jak i wspaniałe Anime;)

Jaki było wasze pierwsze obejrzane anime/bajka jesli pamietacie np jak mieliscie 5latek to tez sie liczy a nie wymyslanie do dziełą otaku :)