Takie 1 świadome to było oczywiście Full Metal Alchemist z 2003 roku według mnie genialne anime a ogólnie pierwsze było DB i Pokemony
Jakie było wasze 1 anime
Zapewne Dragon Ball, ogladalo sie na RTL7 razem z Yaiba i Slayersami
Jak u wiekszosci dzieciaków DBZ-fascynacja bijatykami.Pierwszym poważniejszym anime był Death note który na dobre wciagnal mnie w swiat anime.
Moim pierwszym anime było Dragon Ball za czasĂłw RTL7
Me too.
Tak samo jak większość, czyli Dragon Ball z francuskim dubbingiem ? i Polskim lektorem na RTL 7 no i pokemony ^^
Rycerze Zodiaku i chyba Czarodziejki z księżyca : P
Tu mam mieszane uczucia bo zbytnio nie pamiętam, ale to mogły być trzy Amine: Pokemony, Transformers lub Dragon Ball.
Jeśli dobrze pamiętam to pierwsza bajka jaką oglądałem to Wilk i Zając albo Reksio nie jestem teraz pewien A później to już wszystko co tylko puszczali w tv
A jak w końcu miałem dostęp do internetu to Bleach
Dragon Ball był pierwszy, po za tym oglądałem wiele anime/bajek, ale po za Dragon Ball, spodobało mi się tylko, z takich już bardziej kreskówek: Xiaolin: Pojedynek Mistrzów i Avatar: Legenda Anka/Kory
Pokemony oczywiście
Bah jak to łatwo określić wiek użytkowników po tych postach .... moim 1 była zdecydownie pszczółka maja puszczana jako dobranocka. A potem Generał Dajmos, Yattaman, Gigi, Czarodziejka Bia xD
Już nie pamiętam, ale z na pewno któreś z tych trzech - Dragon Ball, Shaman King lub Pokemon ^^
Naruto, jeszcze na Jetixie
Dragon Ball, Captain Tsubasa(nie oglądałem całego, więc muszę znaleźć i obejrzeć), Pokemon lub Tekkamen Blade, nie jestem pewien.
O tych co w TV się widziało to nie ma nawet co wspominać ^^ A pierwsze poza TV, anime które oglądałem to perełka jaką jest Green Green polecam
U mnie to było Power rangers ale nie wiem czy to zalicza się do anime
później pokemony a na weekendy chodziłem do babci bo miała rtl7 i oglądałem dragon ball
a później jak leci Shaman king Yu-Gi-Oh Duel master i wszystko co wypuszczali w tv
a na dzień dzisiejszy widziałem wszystkie tytuły na anime-shinden
Pierwsze anime DBZ,w wieku 19 lat zainteresowałem się na poważnie anime i uważałem ze elfen lied jest najlepsze,potem obejrzałem death note.
Fuushigi Yuugi na hyperze
Takie pierwsze, pasywne to pokemony na pewno. Pierwsze bardziej świadome to Ghost in the shell.
Shaman King
shaman king nie licząc pokemon!