Jakie było wasze 1 anime

Takie 1 świadome to było oczywiście Full Metal Alchemist z 2003 roku według mnie genialne anime a ogólnie pierwsze było DB i Pokemony

Zapewne Dragon Ball, ogladalo sie na RTL7 razem z Yaiba i Slayersami :)

Jak u wiekszosci dzieciaków DBZ-fascynacja bijatykami.Pierwszym poważniejszym anime był Death note który na dobre wciagnal mnie w swiat anime.

Moim pierwszym anime było Dragon Ball za czasĂłw RTL7

Me too.

Tak samo jak większość, czyli Dragon Ball z francuskim dubbingiem ? i Polskim lektorem na RTL 7 no i pokemony ^^

Rycerze Zodiaku i chyba Czarodziejki z księżyca : P

Tu mam mieszane uczucia bo zbytnio nie pamiętam, ale to mogły być trzy Amine: Pokemony, Transformers lub Dragon Ball.

Jeśli dobrze pamiętam to pierwsza bajka jaką oglądałem to Wilk i Zając albo Reksio nie jestem teraz pewien :) A później to już wszystko co tylko puszczali w tv :) A jak w końcu miałem dostęp do internetu to Bleach :)

Dragon Ball był pierwszy, po za tym oglądałem wiele anime/bajek, ale po za Dragon Ball, spodobało mi się tylko, z takich już bardziej kreskówek: Xiaolin: Pojedynek Mistrzów i Avatar: Legenda Anka/Kory

Pokemony oczywiście :)

Bah jak to łatwo określić wiek użytkowników po tych postach :P .... moim 1 była zdecydownie pszczółka maja puszczana jako dobranocka. A potem Generał Dajmos, Yattaman, Gigi, Czarodziejka Bia xD

Już nie pamiętam, ale z na pewno któreś z tych trzech - Dragon Ball, Shaman King lub Pokemon ^^

Naruto, jeszcze na Jetixie <3

Dragon Ball, Captain Tsubasa(nie oglądałem całego, więc muszę znaleźć i obejrzeć), Pokemon lub Tekkamen Blade, nie jestem pewien.

O tych co w TV się widziało to nie ma nawet co wspominać ^^ A pierwsze poza TV, anime które oglądałem to perełka jaką jest Green Green polecam :D

U mnie to było Power rangers ale nie wiem czy to zalicza się do anime :D

później pokemony a na weekendy chodziłem do babci bo miała rtl7 i oglądałem dragon ball

a później jak leci Shaman king Yu-Gi-Oh Duel master i wszystko co wypuszczali w tv :D

a na dzień dzisiejszy widziałem wszystkie tytuły na anime-shinden

Pierwsze anime DBZ,w wieku 19 lat zainteresowałem się na poważnie anime i uważałem ze elfen lied jest najlepsze,potem obejrzałem death note.

Fuushigi Yuugi na hyperze :P

Takie pierwsze, pasywne to pokemony na pewno. Pierwsze bardziej świadome to Ghost in the shell.

Shaman King

shaman king nie licząc pokemon! :D