Siema, ze znajomym zamierzamy wrócić do gry, i mam takie pytanie jakie połączenie najlepiej się sprawdzi do gry DUO? Wiadomo że to zależy tez od graczy ;p
Jakie chary do gry DUO
w Aiona nie da sie juz grac DUO...tak czy tak na end game potrzeba party/alliance na insty do pvp to obojetne kim grasz kazdy jest dobry na swoj sposob.
Chanter sorc ew. glad cler.
Jak kiedyś grałem to sorc + cler robili sami Beshmundir. :>
Był już taki temat, nie wiem jak tam po zmianach w różnych patchach, bo w Aiona już nie gram to najlepsze duo to Ranger + Chanter.
Wszystko sie opiera na tym by wbic 50 lvl i dojsc do jakiegos legionu i powoli sobie zbierac na sprzet.
W duo slabo bedzie wam szlo, tylko do expa, a czasem tez bedziecie potrzebowac pomocy legionu np instancje i pvp.
Wiesz im chyba chodzi o poprostu robienie misji bez problemów. Większość misji zrobicie w ekipie Kleryk + xyz(mowa o takich do 50)
Na pvp na twinka dobrym rozwiazaniem jest dwoch sinow. w dobrym eq na riftach mozna niezle bic lvlujacych. Ale to było kiedyś. Na pve jest multum kombinacji, np sin i chanter obydwa dobry dps i chanter moze podhealowac na lvlowaniu. Ale na inste to templar i cler podstawowo.
Siema, ze znajomym zamierzamy wrócić do gry, i mam takie pytanie jakie połączenie najlepiej się sprawdzi do gry DUO? Wiadomo że to zależy tez od graczy ;p