OnePlus 12. Jakie szkło i Etui byłyby najlepsze. Jestem kompletnie po za nowoczesnością i będzie to mój pierwszy tak drogi telefon. Dziękuję za odpowiedź
Jakie etui i jakie szkło
Zagięty wyświetlacz wiec folia.hydrozelowa, szkla albo są słabe, albo sie mie dokleją, albo zasłania ci czarna ramka wyswirtlacz.
Etui spigen pewnie bedzie.najlepszym wyborem.
Korzystam z wielu marek czy nonamow a jednak do spigena zawsze wracam i najlepiej telefon się w nim użytkuje.
Ogólnie to polecam zajrzeć sobie na stronę sklepu https://caseworld.pl/Powinni Ci coś dobrac na miejscu i doradzić co sie najlepiej sprawdzi.
Korzystam z wielu marek czy nonamow a jednak do spigena zawsze wracam i najlepiej telefon się w nim użytkuje.
Zdecydowanie polecam szkło hartowane na ekran, np. od ZAGG lub Belkin – świetnie chronią przed rysami i pęknięciami. Jeśli chodzi o etui, to najlepszym wyborem będzie coś z serii Spigen Tough Armor lub Otterbox. Te zapewniają naprawdę solidną ochronę, a jednocześnie dobrze leżą w ręce .
Szkło to absolutna podstawa, zwłaszcza na ekranie AMOLED – nie warto ryzykować. Co do etui, warto wybrać takie, które pasuje do Twojego stylu. Spigen ma kilka fajnych modeli, które wyglądają premium, a jednocześnie są praktyczne .
Do OnePlus 12 polecam szkło hartowane Spigen Glas.tR – dobrze chroni ekran, nie zbiera odcisków i jest łatwe w montażu. Co do etui, warto zainwestować w Spigen Rugged Armor, bo jest cienkie, ale dobrze zabezpiecza telefon przed upadkami. Sprawdzone na moim starym OnePlusie.
Unikaj tanich szkieł z Allegro, serio. Raz takie wziąłem, pękło po tygodniu… XD A z etui fajne są jeszcze przezroczyste od Nillkin, jeśli nie chcesz zasłaniać wyglądu telefonu. Ogólnie, nie oszczędzaj, bo lepiej wydać na ochronę niż potem na naprawy.