Jakie etui i jakie szkło

OnePlus 12. Jakie szkło i Etui byłyby najlepsze. Jestem kompletnie po za nowoczesnością i będzie to mój pierwszy tak drogi telefon. Dziękuję za odpowiedź

Zagięty wyświetlacz wiec folia.hydrozelowa, szkla albo są słabe, albo sie mie dokleją, albo zasłania ci czarna ramka wyswirtlacz.

Etui spigen pewnie bedzie.najlepszym wyborem.

Korzystam z wielu marek czy nonamow a jednak do spigena zawsze wracam i najlepiej telefon się w nim użytkuje.
Ogólnie to polecam zajrzeć sobie na stronę sklepu https://caseworld.pl/Powinni Ci coś dobrac na miejscu i doradzić co sie najlepiej sprawdzi.

Korzystam z wielu marek czy nonamow a jednak do spigena zawsze wracam i najlepiej telefon się w nim użytkuje.

Zdecydowanie polecam szkło hartowane na ekran, np. od ZAGG lub Belkin – świetnie chronią przed rysami i pęknięciami. Jeśli chodzi o etui, to najlepszym wyborem będzie coś z serii Spigen Tough Armor lub Otterbox. Te zapewniają naprawdę solidną ochronę, a jednocześnie dobrze leżą w ręce :smiley:.

Szkło to absolutna podstawa, zwłaszcza na ekranie AMOLED – nie warto ryzykować. Co do etui, warto wybrać takie, które pasuje do Twojego stylu. Spigen ma kilka fajnych modeli, które wyglądają premium, a jednocześnie są praktyczne :wink:.

Do OnePlus 12 polecam szkło hartowane Spigen Glas.tR – dobrze chroni ekran, nie zbiera odcisków i jest łatwe w montażu. Co do etui, warto zainwestować w Spigen Rugged Armor, bo jest cienkie, ale dobrze zabezpiecza telefon przed upadkami. Sprawdzone na moim starym OnePlusie.

Unikaj tanich szkieł z Allegro, serio. Raz takie wziąłem, pękło po tygodniu… XD A z etui fajne są jeszcze przezroczyste od Nillkin, jeśli nie chcesz zasłaniać wyglądu telefonu. Ogólnie, nie oszczędzaj, bo lepiej wydać na ochronę niż potem na naprawy. :wink: