Jakie fajne gry multiplayer odpalą na moim pc

Z Fps grałem i gram nadal w Cs 1.6 ale ileż można już mi się nudzi ta gra a i grafika słabawa jest

Call of duty modern warfare (Gra fajna grafika już niczego sobie powiedział bym że jak na 2007 rok bardzo dobra) Ale może myślał bym o call of duty modern warfare 2 (choć zastanawiam się czy mi będzie chodziło na moim PC. Chodzi mi głównie o tryb multiplayer

Z fps szukam jakiegoś dobrego już z lepszą grafiką coś na poziomie call of duty modern warfare. I dobrym trybem multi

Wyścigi to Nfsy grałem ostatnio chyba most wandet z 2005(Tu jestem otwarty na wasze propozycje

RTS (Strategie) Władca Pierścieni Bitwa o Śródziemie 2 ( Fajnawa gierka podoba mi się)

Warcraft 3 Reign of Chaos ( Gra fajna choć przeszkadzało mi to że niemożna było obracać kamery dość stara)

Więc czekam na wasze propozycje gier multiplayer

Mój PC:

1 Płyta Gigabyte GA-945P-S3-SN0711646405

2 Proc.Int.Core 2 Duo E4300BX80557E4300SL9TB (dwu-rdzeniowy 2x 1.80)

3 Karta Graf. Gig GF 210 (wiem że słaba kupiłem żeby pc tylko chodził bo 8600GT mi się spaliła kupiłem drugą 8600 gt na allegro 1-mc pochodziła i też poszła się je…..Wiec kupiłem nową 210 żeby tylko pcet chodził

4 Pamięć Kingston DDR2 1GB (2*512)PC667.

tibia, cs 1.6 gowno straszne ale podam - metin 2

Akurat w te trzy gry już grałem. Czekam na inne propozycje

ArcheBlade :)

Killing Floor, Medal of Honor Allied Assault (Staroć ale jakże grywalny), CoD 2 (Gra się chyba nie starzeje), League of Legends, cała seria STALKERA, tyle, że ona nie posiada DOBREGO multi, ale single jest po prostu epic.

dota na low powinna działać

Moje typy:

FPS: Contract Wars to przeglądarkowa gra ale jej zabawa zaczyna się dopiero po zakupieniu lepszej broni i poznaniu map. Na początku jest trudna, taka mozolna. Troszke trzeba czasem pomyśleć, poskradać sie za wrogiem itp. Ogólnie pierwsze moje FPS via www które ma dobrą grafike i niezły gameplay.

RTS: AirMech to już gra client, bardzo ciekawa, dużo myślenia wymaga, bardzo nastawiona na teamplay, spoko grafika, jeszcze lepsza muzyka. Jej jedyny minus to spora przewaga ludzi kupujących w item shopie ale gdy trafisz na kogoś kto jest zwykłym graczem to wtedy gra nabiera smaku.

Wyścigi: Auto Club Revolution to bardziej symulator niż arcadówka jak NFS. Kupujesz auta z kase w grze, ulepszasz, ścigasz się z coraz lepszymi. Jest nawet polska stronka, polskie community.

MMORPG: AIKA Online to gra nastawiona na mass pvp, obsadzona w świecie fantasy, bardzo optymalny silnik graficzny i pograsz bez jakichkolwiek zacięć. Jeśli lubisz naparzać z innymi w grupach np. 50 vs 50 i więcej to możesz spróbować.

Z Fps grałem i gram nadal w Cs 1.6 ale ileż można już mi się nudzi ta gra a i grafika słabawa jest

Call of duty modern warfare (Gra fajna grafika już niczego sobie powiedział bym że jak na 2007 rok bardzo dobra) Ale może myślał bym o call of duty modern warfare 2 (choć zastanawiam się czy mi będzie chodziło na moim PC. Chodzi mi głównie o tryb multiplayer

Z fps szukam jakiegoś dobrego już z lepszą grafiką coś na poziomie call of duty modern warfare. I dobrym trybem multi

Wyścigi to Nfsy grałem ostatnio chyba most wandet z 2005(Tu jestem otwarty na wasze propozycje

RTS (Strategie) Władca Pierścieni Bitwa o Śródziemie 2 ( Fajnawa gierka podoba mi się)

Warcraft 3 Reign of Chaos ( Gra fajna choć przeszkadzało mi to że niemożna było obracać kamery dość stara)

Więc czekam na wasze propozycje gier multiplayer

Mój PC:

1 Płyta Gigabyte GA-945P-S3-SN0711646405

2 Proc.Int.Core 2 Duo E4300BX80557E4300SL9TB (dwu-rdzeniowy 2x 1.80)

3 Karta Graf. Gig GF 210 (wiem że słaba kupiłem żeby pc tylko chodził bo 8600GT mi się spaliła kupiłem drugą 8600 gt na allegro 1-mc pochodziła i też poszła się je…..Wiec kupiłem nową 210 żeby tylko pcet chodził

4 Pamięć Kingston DDR2 1GB (2*512)PC667.