bo umówiłem się z dziewczyna że pójdziemy na filmy tylko nie wiem na co i proponujcie najlepiej komedie romantyczne
tylko katowice lub tychy
bo umówiłem się z dziewczyna że pójdziemy na filmy tylko nie wiem na co i proponujcie najlepiej komedie romantyczne
tylko katowice lub tychy
Sprawdź w internecie? Wejdź na stronę kina i sprawdź repertuar. Skąd mamy wiedziec co i kiedy u was grają?
Nie wiem czy teraz, puszczają w kinie komedie, ja bym ci polecił Internat albo ne wiem kiedy premiera 3 części Zmierzchu, chyba ok. miesiąca. Dziewczyny to uwielbiają, jestem smuszony przez koleżankę iść na to .
Nie wiem czy teraz, puszczają w kinie komedie, ja bym ci polecił Internat albo ne wiem kiedy premiera 3 części Zmierzchu, chyba ok. miesiąca. Dziewczyny to uwielbiają, jestem smuszony przez koleżankę iść na to .
Chyba zmuszony
Serio tak ciężko wejść na stronę kina i sprawdzić repertuar? Czy poprostu chciałeś się pochwalić, że idziesz z dziewczyną do kina?
albo chcial zebysmy mysleli ze ma dziewczyne :X
Chyba zmuszony
Już druga literówka, z mojej strony no. Za szybko piszę i potem tak mam . LoL czy koleżanka, to od razu dziewczyna ? .
Lub koleżanka do seksu, jednak gracze mmorpg'ów mają klasę
tylko katowice lub tychy