Jakie filmy grają w kinach

bo umówiłem się z dziewczyna że pójdziemy na filmy tylko nie wiem na co i proponujcie najlepiej komedie romantyczne

tylko katowice lub tychy

Sprawdź w internecie? Wejdź na stronę kina i sprawdź repertuar. Skąd mamy wiedziec co i kiedy u was grają? :rolleyes:

Nie wiem czy teraz, puszczają w kinie komedie, ja bym ci polecił Internat albo ne wiem kiedy premiera 3 części Zmierzchu, chyba ok. miesiąca. Dziewczyny to uwielbiają, jestem smuszony przez koleżankę iść na to :P.

Nie wiem czy teraz, puszczają w kinie komedie, ja bym ci polecił Internat albo ne wiem kiedy premiera 3 części Zmierzchu, chyba ok. miesiąca. Dziewczyny to uwielbiają, jestem smuszony przez koleżankę iść na to .

Chyba zmuszony

Serio tak ciężko wejść na stronę kina i sprawdzić repertuar? Czy poprostu chciałeś się pochwalić, że idziesz z dziewczyną do kina?

albo chcial zebysmy mysleli ze ma dziewczyne :X

Chyba zmuszony

Już druga literówka, z mojej strony no. Za szybko piszę i potem tak mam :):D. LoL czy koleżanka, to od razu dziewczyna ? ;).

Lub koleżanka do seksu, jednak gracze mmorpg'ów mają klasę

bo umówiłem się z dziewczyna że pójdziemy na filmy tylko nie wiem na co i proponujcie najlepiej komedie romantyczne

tylko katowice lub tychy