Ja akutalnie gram w CS,Rohan,PES....... narazie tak myśle czy nie sciągnąć Requiem...
Jakie gry gracie?
Ja w CSa i różne freewarowe platformówki
Ja gram narazie tylko w Cs'a! Ale czekam już na Battlefield Heroes!
Ja gram w:
- 2Moons (1 rok)
- Enemy Territory-QUAKE Wars
- Ghost Recon Advanced Warfighter 2
- Call od duty 2!!! (już 2 lata )
- Wiedźmin xD (Już kończe)
To chyba wszystko. xD
Call of Duty 2 multi oczywiscie (RPGowiec jaki nick
) i wyd, no i styka mi 2 gierki :]
Enemy Flag, Dungeon Runners, WoW.
O, Enemy Flag. Myślałem że strona tego gościa upadła
Nie, i trzyma się bardzo dobrze.
Ja gram w menager 2008 troche emocji
Tez gram kotora
Te gry singleplayer
Teraz Multiplayer
Blood wars- to gra www. :mrgreen:
Lineage 2
Tylko tyle :-/
Pozdrawiam
Ja gram w Wiedżmina,Gears Of War,Stubss the zombie,Penny arcade adventure,NFS,call ot duty 4,S.T.A.L.K.E.R cień czarnobyla itp itd gram w sporo gier i nie mam czasu na wypisanie wszystkiech gier
- Counter-Strike:Source
- Gothic 2
- Crimsonland
- Soldat ;p
- Diablo 2
- WYDGLOBAL
Helbreath
Mu
CS
NFS
Last Chaos (od roku ;p)
Rakion (ale żadko)
Sacred (jak neta nie ma )
Zdecydowanie Saga Fallout (fallout1,2 i Tactics), czekam na Fallout 3. Dawniej grałem w inne Rpg np: Baldurs Gate (1 i 2), Neverwinter Nights, Icwind Dale, Arcanum i Saga Gothic. I oczywiścię gram w Warcraft III Frozenthrone na Battlenet lecz teraz mało kiedy.
Z Mmorpg to od roku w WoW na serwerach oficjalnych i GW.
Chciałem zobaczyc Dark and Light ale nie działa..
PS: Mr.Hania, jeżeli lubisz Rpg tak jak ja i nie ważna jest dla Ciebie grafa to ( jeżeli nie grałeś ) zagraj w Fallout. Gra ma nie powtarzalny klimat, ciekawą fabułę, świetną muzykę i ciekawy rozwój postaci. Nie będe ukrywał że ma słabą grafikę, bowiem jest z 1997 roku podajrzę.
Pozdro all
Kebra66 - w którymś temacie pisałem odnośnie moich wrażeń z Fallout. Nie przypadł mi do gustu w skrócie mówiąc...
A w Arcanum grałeś ? :-> Także świetna gra. A co jeśli mogę wiedziec, nie podobało Ci się w fallout ? Może czegoś nie dostrzegłem.
Dziwny system walki na tury i grafika. Chociaż jestem fanem 2D, to niestety nie takiego 2D (nazywam to 2D-chcące-być-3D). Arcanum widziałem u kolegi i myślę iż by mi się podobało, choć z tego co pamiętam dowodzimy tam drużyną a nie pojedynczą postacią (jeśli się mylę to mnie popraw).
O nie, od początku tworzymy od deski do deski własną postac. Owszem możemy miec towarzyszy lecz są oni nie zależni i nie możemy nimi sterowac. Lecz możemy z nimi rozmawiac itp. A towarzyszy poznajemy w czasie gry, tak jak np: w Baldurs Gate. Oczywiścię nie wszyscy będą chcieli się do nas przyłączyc. Ja np: grałem krasnoludem barbarzyńcą, miałem mało punktów w urodę :mrgreen: i nie budziłem sympati. Lecz gdy dla checy stworzyłem piękną elfke, (dałem dużo punktów w urodę) to nawet pewien Ogr w karczmie chciał ze mną podróżowac. Gra jest naprawdę świetna, ponieważ daję możliwośc stworzenia postaci unikatowej.
Polecam, jeśliś ciekawy.
Hmmm .... jesli wymieniac NIE mmorpg to na pewno wymie:
Numero Uno : Soldat (cholernie wciaga normalnie gram w to ze 2h dziennie juz od roku[na necie oczywiscie])
2: Diablo II z bracholem przez LANa
3: Quake IV
4: Silent Hill 3
5: Czasami , ale zadko w GTA SA multiplayer
z mmo :
Cabal Online
Metin2
Last Chaos
Prison Tale
Flyff Online
Tales of Pirates
Pirate king online
Mu Online
9Dragons
Gunz
Knight Online
Silkroad Online (najlepsza z wszystkich mmo niestety predkosc nabijania lvli odstrasza )
Trickster Online
Zero Online
Conquer Online
Maple Story
Tibia
Endless Online
I wiele innych ktorych joz nie pamietam