Jakie gry gracie?

8-) No ludziska. 8-)

Zejdźmy trochę z tematu.

Jakie gry gracie, lubicie, graliście, chcielibyście aby inni grali.

Podawać tytuły, krótki opis ect. :mrgreen:

Moje ulubione na konsole: OKAMI (piękna to mało powiedziane) i GOD OF WAR2 (kre się leje mordeczka się śmieje :mrgreen: )

Na PC: Fable (gra wymiata), Sacred (ogrom świata do zwiedzania), Wrota Baldura, Icewind Dale, Neverwinter Nights (wszystkie części tych gier +dodatki) (RPG w Faerunie)

Dzielcie się ze mną swoimi 8-)

Ja najwięcej czasu spędziłem przy pozycjach:

DiabloII (battlenet) , Morrowind, NFS: Underground, Sacred, Counter-Strike

z mmorpgów:

różne po trochu :D

Gothic, Diablo 2, Starcraft, Warcraft i inne cRPGi.

A z MMO to też wszystkiego po trochu ;)

Ja grałem od tond jak mam neta to w mu-online i Cs…..

Jeżeli mam być szczery to naprawdę nie wiem co wy w diablu2 widzicie, owszem przeszedłem go raz i mnie nie zachwycił, Fable mnie zachwycił i przeszedłem go 13razy i dalej gram :-P

Jak to się ładnie mówi: Są gusta i guściki :D

Sporo czasu spędziłem przy serii Gothic (ale większość przy części 1szej gdyż ma wspaniały klimat)

Red faction - może i gra na singlu nie jest superowa ale za to przy multi można spory czas zabalować :D

Poza tym GTA 2 - Ale w to grałem dużo czasu jak jeszcze starego kompa miałem (p2 300mhz rox xD)

No i XIII - Gierka super, komiksowa grafika :D Cudo ^^ I multi nie najgorszy :D

Ja gram w pilke wodna :-D

dobra, zarty na bok, diablo II to gra przy ktorej spedzilem naprawde duzo czasu, obecnie gram w Champioship Manager i raczej szybko nie przestane ;p

mhmm a ja gram obecnie w:

-Gothic 2 NK

-Gunz

-Americas Army (juz 2 lata :roll: )

Obecnie gram w:

GTA SA MP;FLYFF;OBLIVION;WAR ROCK

Ostatnio grywałem w:

WoW;L2;GUNZ;BF2142;MAPLE STORY

Tak po za tym grałem w mnóstwo gier,ale nie będę ich wymieniał bo to by dnia zajęło xD

Conquer online i Knight online te gry mnie bardzo wciągają ;-)

Ja od kand mam neta gralem w : Silkroad,metin2,2moons,Cs,Gunz,last chaos,Gta VC-MP,Gta SA-MP,archlord, i chyba tyle.

Obecnie gram w Silkroad [juz 46lv :mrgreen: ].

Seek and Dread Online :-)

Halo CE (multi)

A z MMORPG to Last Chaos

Jeżeli mam być szczery to naprawdę nie wiem co wy w diablu2 widzicie, owszem przeszedłem go raz i mnie nie zachwycił

a próbowałeś przez battle neta ? wtedy to jest gra ;p bo w singlu to mnie nudzi po włączeniu .

A gram w medalo of honor airborn a z mmo to ribia i rf onlajn (specjalnie tak pisze ;p)

Dawno się tu nie wypowiadałem :P To tak, na chwilę aktualną gram w: Gothic 3, Warsow, Travian i... to by było na tyle (o dziwo!). Po prostu nie ma w co grać...

Hmmm to juz kultowe wrecz archiwalne pozycje jak Populous: The begining, Dungeon Keeper 2, Half-Life,

inne ktore mnie zachwycily to Half life 2 + dodatki, seria CoD to samo z MoH, Operation Flashpoint, Wiedzmin, Segia Gothic(chodz dla mnie jest jeden prawdziwy gothic 1 czesc) Splinter Cell seria. Na bank jest tego znacznie wiecej ale to sa te topowe :)

A teraz siekam w Armed Assault CoD4(te dwie to glownie na MP) Assassin Cread

Z MMORPG to Lineage2, Cabal online, RF Online, Last Chaos, WoW (wymienilem tylko to co soba cos reprezentuja :)

No to duzo pogrywałem w STAR WARS: Knights of the old republic - moim zdaniem swietny RPeG tylko trzeba lubić Gwiezdne Wojny, no i oczywiscie obie części Baldur's Gate wraz z dodatkami i Fallouta ( czyli jak kazdy szanujacy sie gracz - to przeciez klasyki)......Ostatnio duzo czasu spedziłem przy War Rocku a teraz zacząłem pykać w Martial Heroes.

Dawno się tu nie wypowiadałem To tak, na chwilę aktualną gram w: Gothic 3, Warsow, Travian i... to by było na tyle (o dziwo!). Po prostu nie ma w co grać...

Tak samo jak ja, nie mam w co grać..

#Topic

może ktoś zaproponuję jakąś Grę:D

2D/3D :P

Mnie zachwyciła seria gothic i wszytkie części z wyjątkiem 3części przeszłem 10razy. Kilka gier które mnie się podobają:

Gothic 1/2/2NK/3

Wiedźmin

Baldur's gate II

Diablo II LoD

Neverwinter Nights 2

Sacred

Conter Strike

Postal2

Witam Was :-) Ja teraz to gram w cs W mu online na serverze LostTower

Server losttower jest oparty na 3 season Wersji i 2 espiode pojawily sie nowa postac Summoner ja juz nim gram zrobilem questa na blood summoner

zachecam was abyscie zagrali w mu online na serverze losttower

Serdecznie Pozdrawiam piterq 8-)