Gram w Legendarne gry "Dungeon Keeper II" i "Dungeon Keeper" o dziwo nikt z was tej gry nie wymienił. Pykam już od 10 lat. Nie nudzi się... Gdy mi się nudzi bądź na rynku nie ma już żadnych fajnych gier w które nie grałem... Instaluje "Dungeona Keepera" i na kilka tygodni mam spokój. Następnie znowu odinstalowuje i instaluje następnego tygodnia. XD Naprawde polecam. Gry stare ale niesamowite. Nie Grajcie w "Dungeons" Kompletna strata czasu... To zdanie każdego wielkiego fana "Dungeona Keepera"
Jakie gry gracie?
Up@Aż nie taki archeolog ale też GZ!!!
TalEsRunner KR forever
Ja gram w 4story [z nudów wróciłem do tego bo mam fajną ekipe], Wiedźmin 2 [przechodzę kolejny raz xD] i od ponad 2 lat i zachęcam wszystkich do SOKKER MANAGER, mam tam drużynę MANCHESTER CR, jakby ktoś chciał zagrać piszcie pomogę mój nick - sir_Konrad ;]
Darksiders
Wiedźmin 2
Argo online
Global Agenda
TF
i czekam na Darksiders 2 oraz Vindictusa
Ja tam gram CoD MW2 i BFBC2
Ja obecnie gram w:
-Władca Pierścieni podbój
-Mount&Blade Warband
-League of Legends
-World of Warcraft (ToD)
-Test Drive Unlimited
-Scarface
-MicroVolts
Obecnie gram w to zależy na co Mnie najdzie chcęć czasem sobie lubie wieczorkiem zainstalować BG i się przenieść w ten fantastyczny świat:)
Aktualnie gram w Wakfu polecam wam 2d grafika kolorowa dla mnie piękna ;)narazie open beta
)
Jeśli chodzi o mnie to gram na Xbox'ie w Halo 3 i Final Fantasy XIII a na PC'cie pogrywam w WoW'a i Super Meat Boy'a : )
Ja obecnie gram w Gothic 3... ^^
A z mmo w silkroad i divine souls
A ja gram tylko i wyłącznie w Counter Strike'a ;d ESL'owcy łączmy się!
Ja najwięcej czasu spędzam przy :
-Wiedzmin I ściągam II
-Gothic I,II ( najlepsze części)
-World Of WarCraft
-Star Wars KotF
-Gta San Andreas / SamP
-Allods Online
I sępie 50 zł o starszej ^^ na Rifta ^^
Call of Duty Blac Ops , MW2 , MW . Battlefield BC2. MMORPG (CIAGLE ZMIENIAM ,lecz na pierwszym miejscu WOW i Aion) MOH , SIMS 3 , ASSASIN CREED BROTHERHOOD (tylko multi) i wiele wiele wiecej. Nie umiem grać dłużej niż 2 tygodnie w jedną i tą samą grę ,dlatego nie osiągam dobrych rezultatów w mmorpg.
1.FPS
2.MMO
3.Reszta innych gier.
-Fallout New Vegas
-Mount&blade: Warband
no to tak
-Gunz (juz 5 lat po tym roku 6)
-Wow
-League of Legends
-Age of Conan Ostatnio sciagnalem mi sie nie podoba niewiem jak wam
-Call of Duty 4 MP
Ja na przykład uwielbiam LaTale, mam sentyment do tej gry, gdyż poznałem tam wielu ludzi, którzy aktualnie są moimi przyjaciółmi, grałem w to 4 lata więc mam kilka wspomnień, tych dobrych i złych ^^. Aktualnie gram w Dofus online, wreszcie po długich poszukiwaniach zapowiada się gra, która zatrzyma mnie przy sobie na dłużej (gram już dość długo, i nie mam zamiaru kończyć ). No i na PSP poświęcam trochę czasu pocinając w grę pod tytułem: "Monster Hunter G Unite"
Archeology rlz Priv serv Dragon nest
Priv Dragon Nest aktualnie.
Ja se pogrywam w:
Brothers in Arms Road to Hill 30-moje klimaty czyli druga wojna światowa
Prince of Persia Dwa Trony-lubię zręcznościówki
Alien Shooter-klasyk gram w niego od czasu starego kompa i się nie nudzi XD
Kurcze,ludzie nie odkopujcie tematu z 2007
Heh,to ja gram Archlorda,BBC2,CS .16,BLACKSITE AREA 51,SPELLFORCE 2.
Ja z tego miejsca mogę Ci polecić :
Final Fantasy ( wszystkie części; "prawdziwa magia", jeżeli chodzi o fabułę )
Silent Hill ( 2 i 3 ; majstersztyk, pod względem klimatu i muzyki )
oraz Tales Of, Dragon Quest, Metal Gear Solid. Duży by wymieniać ( praktycznie same klasyki z konsol )
Z MMO, to m.in. Lineage 2
miłego grania.