mam pytanie jakie gry mi uciagnie gdy mam:
Procesor: AMD 64 x2 Dual core Proceessor 4400+ 2.3GHz
Karta Graficzna: Atiradeon 4600 Series
Ram: 2GB (bedzie 4)
Najpierw powiedz na jakich grach ci zalezy. W gry ktore wyszly po 2012, moze nawet wczesniej, raczej nie pograsz. Chyba ze jakies browserowki. Z hack n slashow polecam diablo 2 lub titan quest ( z dodatkiem immortal throne ). Z mmorpg, moze runes of magic?
Najpierw powiedz na jakich grach ci zalezy. W gry ktore wyszly po 2012, moze nawet wczesniej, raczej nie pograsz. Chyba ze jakies browserowki. Z hack n slashow polecam diablo 2 lub titan quest ( z dodatkiem immortal throne ). Z mmorpg, moze runes of magic?
a tam gadasz... w grudniu jeszcze miałem ten sam procesor, ciut gorszą grafikę, 1GB ramu i na najgorszych ustawieniach grałem jakoś, rzadko miewałem ściny jakiekolwiek... miałem problem jedynie z WarZ, bo wymagała min. 4 GB RAMU, więc w nią nie pograłem wtedy...
ale czas pokazał tak czy siak, że jednak trzeba kupić nowy komputer i zakupiłem w styczniu....
mysle na DN, LOL, Star Craft
mysle ze lekko pograsz
W lola i dn raczej dasz rade,na średnich chyba
W lola da rade, jeśli dn to dragon nest to też bez problemu.
hmm aktualnie to lol mi sie zaczyna nudzić...Czy mozecie polecic mi jakies gry które mi pojda ?
mam pytanie jakie gry mi uciagnie gdy mam:Procesor: AMD 64 x2 Dual core Proceessor 4400+ 2.3GHzKarta Graficzna: Atiradeon 4600 SeriesRam: 2GB (bedzie 4)
powiem ci tak mam taki sam komputer jak ty tylko karte graf mam Radeona hd 4800 i jak narazie nie narzekam. Grałem w World of warcraft i chodził mi na full detalach, runes of magic na full, aiona teraz gram chodzi na srednich, world of tanks na srednich, counter strike source na fulla, counter strike GO srednie gta 4 srednie i w wiele innych gier które nie przycinały nic napisz w co bys chcial pograc to moze ja w to gralem to ci powiem jak mi chodziło
z tym kompem spokojnie mógłbyś grać w Assassin's Creeda nawet, dopiero z III by był problem a tak do Revelations włącznie bez problemu.
Z tym procesorem nie odczujesz roznicy przy 4gb ramu szczegolnie, ze to ddr2. Nie wiem co ludzie pisza ale w assasina pograsz na lagach, o wowie na full nawet nie marz ani o lolu na srednich tym bardziej dn chyba, ze lubisz grac na 10 fps'ach.
Jednak cofam to co napisalem o assasinie bo nawet nie spelniasz minimalnych wymagan zeby go wlaczyc :x.
W heroes 3 i Baldur's Gate 1 i 2, najlepsze gry na świecie pograsz bezproblemowo, do tego Europa Universalis i Tyberian Sun.