Maryjusz Archeolog
Polecam jeszcze Mario and Sonic at the olimpic(winter)games, wracając do tematu.
Maryjusz Archeolog
Polecam jeszcze Mario and Sonic at the olimpic(winter)games, wracając do tematu.
Ja jestem posiadaczem starego NDS i ostatnio wciągnął mnie... Tetris
O!
Jak wyżej.
Jest jeszcze Arkanoid DS.
Spongebob squarepants jump super stars
Gta chinantown wars naruto i jakis dragon ball i final fantasy Zelda i Shinobi rayman tv party
wow nie wiedziałem że jeszcze ktoś dodaje do tego tematu zapomniałem do tamtego konta pasów i musiałem zrobić nowe a co do gierek to dziękuje bardzo Zagrałem we wszystkie części final fantasy, Naruto. Zagrałem też w zelde, Mario&Lugi i Digimon World. Dziękuje wszystkim za propozycje w niektóre z tych gierek gram do dzisiaj więc jeszcze raz serdeczne dzięki a za niedługo napisze nowy temat bo będę kupował psp w grudniu a w styczniu xboxa360 więc wypatrujcie ^^
ZAPRASZAM NA MEGO CHOMIKA ZA FREE MAX DO 4giga
Jts fajny avek z kiro a polecam na dsa naruto ninja destiny 3
a jak chcecie se pograc na pececie to moge dam linka do spoko emulatorow na dsa i pare fajnych gierek od razu mozesz zagrać bez dsa
a gierki polecam
1 GTA Chinatown Wars
2 assasins creed 2
3 Trackmania Turbo (Europe)
4 Call of Duty 4 Modern Warfare
A teraz z naruto
Naruto: Ninja Destiny
Naruto Path of the Ninja 2
Naruto Path of the Ninja.nds
Naruto: Path of the Ninja
Naruto Shippuden Ninja Destiny
Jak kTOS CHCE TO WEJDZCIE NA MOJEGO CHOMIKA TRANSFER FREEE DO GIER I EMULATORA NA DSA I PO CO WYDAWAC KASE
Mój chomik to :adamzx
Final Fantasy Crystal Chronicles: Ring of Fates, jak dla mnie pro nie złe były: Ninja Gaiden Dragon Sword ;] oraz Dragon Ball Super Sonic ...
MAX mam 4 giga to mozecie pobierac na mój koszt Polecam niedługo dodam emulator na ps2 i psp
A i jeszcze gra shinobi hardcorowa gra
Witam. Grałem w dużo gier na nds ale najbardziej mnie przyciągnęły wszytkie wersje pokemonów a szczególnie Pokemon black. Prośba moja taka czy moglibyście mi polecić jakieś fajne gry na nds ?
GRY MUSZĄ BYĆ RPG lub ARPG
pliss pomóżcie