Jakie gry na konsolę NDS są dla was najlepsze?

Maryjusz Archeolog :D

Polecam jeszcze Mario and Sonic at the olimpic(winter)games, wracając do tematu.

Ja jestem posiadaczem starego NDS i ostatnio wciągnął mnie... Tetris :)

O!

Jak wyżej.

Jest jeszcze Arkanoid DS.

Spongebob squarepants jump super stars

Gta chinantown wars naruto i jakis dragon ball i final fantasy Zelda i Shinobi rayman tv party

wow nie wiedziałem że jeszcze ktoś dodaje do tego tematu zapomniałem do tamtego konta pasów i musiałem zrobić nowe a co do gierek to dziękuje bardzo Zagrałem we wszystkie części final fantasy, Naruto. Zagrałem też w zelde, Mario&Lugi i Digimon World. Dziękuje wszystkim za propozycje w niektóre z tych gierek gram do dzisiaj więc jeszcze raz serdeczne dzięki a za niedługo napisze nowy temat bo będę kupował psp w grudniu a w styczniu xboxa360 więc wypatrujcie ^^ :D

ZAPRASZAM NA MEGO CHOMIKA ZA FREE MAX DO 4giga :D

Jts fajny avek z kiro a polecam na dsa naruto ninja destiny 3

a jak chcecie se pograc na pececie to moge dam linka do spoko emulatorow na dsa i pare fajnych gierek od razu mozesz zagrać bez dsa

a gierki polecam

1 GTA Chinatown Wars

2 assasins creed 2

3 Trackmania Turbo (Europe)

4 Call of Duty 4 Modern Warfare

A teraz z naruto

Naruto: Ninja Destiny

Naruto Path of the Ninja 2

Naruto Path of the Ninja.nds

Naruto: Path of the Ninja

Naruto Shippuden Ninja Destiny

Jak kTOS CHCE TO WEJDZCIE NA MOJEGO CHOMIKA TRANSFER FREEE DO GIER I EMULATORA NA DSA I PO CO WYDAWAC KASE

warn_ico.png
Double post. - Cree

Mój chomik to :adamzx

warn_ico.png
Double post. - Cree

Final Fantasy Crystal Chronicles: Ring of Fates, jak dla mnie pro :) nie złe były: Ninja Gaiden Dragon Sword ;] oraz Dragon Ball Super Sonic ...

MAX mam 4 giga to mozecie pobierac na mój koszt Polecam niedługo dodam emulator na ps2 i psp :D

A i jeszcze gra shinobi hardcorowa gra

warn_ico.png
Double post. - Cree

Witam. Grałem w dużo gier na nds ale najbardziej mnie przyciągnęły wszytkie wersje pokemonów a szczególnie Pokemon black. Prośba moja taka czy moglibyście mi polecić jakieś fajne gry na nds ?

GRY MUSZĄ BYĆ RPG lub ARPG

pliss pomóżcie :D