Jakie klasy dla 2 osób

Witam

Chcemy zagrać w Aiona we 2, ale nie możemy zdecydować się na konkretne klasy. Będziemy grać prawie non-stop w party. Myślimy o chanter + glad.

W Tera kombinacja warrior + priest świetnie się sprawdziła. Prawie wszystkie dungeony sami rozwalaliśmy. Da się coś podobnego osiągnąć w Aionie? Dodam, że dopiero zaczynamy swoją przygodę w tej grze.

Ranger i Chanter to moim zdaniem najlepsze 2-osobowe party. Ranger ma range, dobry DMG, CC-ki, a Chanter też jakiś dmg robi i ma przyzwoitego heala, do tego mantry zwiększające rózne statystyki. :)

Templar i Chanter wydaję się ciekawszym połączeniem. Templarem posolujesz nawet bossy a chanter może healować i pomóc w grindzie.

Hmm sam szukam ciekawego mmo od zera.. Tylko koniecznie potrzebuje pt. Moze przyda sie wam jeszcze jedna osoba? Gram glownie w godzinach popoludniowych. Chyba ze ktos ma inna propozycje jeszcze ;)

Templar + Chanter = 0 DPS na początku.

Tak jak kolega wyżej wspomniał, Ranger i Chanter to bardzo dobre połączenie.

Dzięki wszystkim za propozycje. Zaczynamy grać od jutra na Sielu NA. I raczej skusimy się na ranger + chanter.

Yyyy... Spirit Master/Sorcerer + Bard

Dla mnie to najlepsze połączenie zwłaszcza SM+Bard

@UP No właśnie nie wiem jak jest w tym 4.0, ale moim zdaniem Ranger robi większy dmg od SMa, no, chyba że chodzi o DoTy. Zostanę przy mojej propozycji: Chanter + Ranger aczkolwiek nie sądzę, że z Bardem będzie gorzej. Po prostu duo, które podałem wydaje mi się najlepsze i przy nim zostanę. A tak btw. pierwszy lvl cap osiągnięto właśnie dzięki takiemu połączeniu.

Witam

Chcemy zagrać w Aiona we 2, ale nie możemy zdecydować się na konkretne klasy. Będziemy grać prawie non-stop w party. Myślimy o chanter + glad.

W Tera kombinacja warrior + priest świetnie się sprawdziła. Prawie wszystkie dungeony sami rozwalaliśmy. Da się coś podobnego osiągnąć w Aionie? Dodam, że dopiero zaczynamy swoją przygodę w tej grze.