Dziewczyna, komputer, pole, kumple, spanie.
Jakie macie plany na wakacje ....?
Masa i siła, całe wakacje workout. Będzie pompa.
Napisac komisa z maty, poexpic, pochlac ze znajomymi. Jak sie uda to jeszcze przypakowac (lol) i rzucic palenie (lol x2).
Ślub
Ja będę dalej jeździł na rowerze jak głupi, słuchał eminema, rocka i wszystkiego co w ucho wpada. W międzyczasie będę walił z replik ASG we wszystkie cele które są tego warte, expił o ile będzie w co bo jak narazie to lipa, no i gitara oczywiście taaaa
Chorwacja, skateboard, Aion, dziewczyna, kumple ^^ jak co roku ( no z wyjątkiem Aiona )
pisanie na forum mmorpg.org.pl
Praca, na pół etatu, aby zarobić na studia, weekendy jakiś wyjazd na 2 dni, znowu praca, użeranie z pracodawcą, praca.
Dietka, siłka, basen
Hm, jakies namioty czy cos ze znajomymi, wyjazd do kuzynki, a wiec jakis wypad na dzialke i koncert. Procz tego co jakis czas nad jezioro jak pogoda dopisze, a reszta w domu, chyba ze cos nagle sie wykmini.
A tak po za tym to planuje Woodstock
Jakie macie plany na wakacje , a może paru z was jak ja skończyło swą edukację ?
Czasem można się wygadać pochwalić zobaczyć co robią inni gdy mają wiecej wolnego czasu niż zazwyczaj.
Zacznę od siebie gdyż skończyłem technikum EKONOMIK o prof. ' zarządzanie firmą ' , plan na dalej jest taki że wyjeżdżam do Niemiec razem z dziewczyną do rodziny na wakacje ( 2 miesiące ) a jeśli dobrze pójdzie i się uda zostane tam na stałe ( oby oby bo tu nie ma co robić).