Jakie macie plany na wakacje ....?

Jakie macie plany na wakacje , a może paru z was jak ja skończyło swą edukację ?

Czasem można się wygadać pochwalić zobaczyć co robią inni gdy mają wiecej wolnego czasu niż zazwyczaj.

Zacznę od siebie gdyż skończyłem technikum EKONOMIK o prof. ' zarządzanie firmą ' , plan na dalej jest taki że wyjeżdżam do Niemiec razem z dziewczyną do rodziny na wakacje ( 2 miesiące ) a jeśli dobrze pójdzie i się uda zostane tam na stałe ( oby oby bo tu nie ma co robić).

Mój obecny plan do zdanie do drugiej liceum. Później... hm, jeszcze nie wiem. Moje wakacje nie są raczej bardzo emocjonujące, zawsze są jakieś plany, a później okazuje się, że znowu kiszę się w domu ;d.

moje plany napisać magisterkę, zaliczyć sesje i pewnie praca, praca, praca może jakiś wypad na weekend...ogólnie polecam osobą które maja wolne by wykorzystali go jak najlepiej możecie bo zaczniecie pracować i skończy się sielanka :]

Ja pewnie pojadę w góry ale to jeszcze nie do końca potwierdzone.

O ile przejde do drugiej klasy to zostane u siebie, w Ustce ^^

ja to chyba pojadę nad morze ale to jeszcze nic pewnego

Szwajcaria, zapierdzielanie w sadzie od rana do wieczora i nowy blaszak końcem sierpnia.

Jak się uda to może zahaczę o Cieszanów Festiwal :)

Hah, robota za granicą na wakacje. Potem powrót i nauka ;).

Bede przez 2 miesiace pracowac, weekendy sa wolne, wiec moze kopsne sie wtedy gdzies nad jakies jeziorko, ale glownie to bede pracowac, wiec zapowiada sie nudno.

a jeśli dobrze pójdzie i się uda zostane tam na stałe ( oby oby bo tu nie ma co robić).

W Polsce nie ma co robic? Dlaczego tak uwazasz?

Cały czerwiec lipiec praca a potem miesiąc urlopu <3

W tym tydzień w Chorwacji :]

Nie że ciężko znaleźć ale co mi po 1300zl na rękę za taką kwotę na pewno nie wyprowadze się na swoje od rodziców , a rok temu byłem za granicą pracować ( niemcy ) i doznałem takiego szoku że tam można sporo zarobić jeśli by się tam popracowało z 2/3 miesiące już bym mógł SPOKONIE wynająć sobie mieszkanie odłożyć na samochód a życie tam jest strasznie tanie np. Sklep z ciuchami( ta sama firma i sklep ) u nas promocje 40zł a tam 1 euro no kur.. gdzie tu sprawiedliwość?! Taka prawda że albo ktoś ma dobre studia( nie takie na które idiemy by pokryjomu być na utrzymaniu rodziców ), znajomości , lub coś fuksem mu się udało to owszem w Polsce się dorobi czegoś ale taki zwykły gość po TE kompletnie niczego dlatego dla mnie poco się męczyć tu jak za granicą owiele bardziej docenią i zapłacą za naszą prace :)

A więc w połowie lipca jadę na mój przedostatni obóz tym razem do włoch. Na początku sierpnia wybieram się prawdopodobnie na Woodstock. Ogółem czas będę spędzał na zabawie ze znajomymi nad jeziorem, na imprezach oraz na grillach u mnie itd. Rówież dorobię sobie parę groszy pracując w firmie ojca oraz będę tam dom wykańczał bo trochę zostało do zrobienia.

Wyjazd do Zakopanego na 3 dni a potem 7 dni na Rodos :D

Ja mam odłożone 3000zl mój kumpel tak samo:) bierzemy plecaki i jedziemy przed siebie do wyczerpania zasobów pieniężnych :F

Cały czerwiec lipiec praca a potem miesiąc urlopu W tym tydzień w Chorwacji :]

to kolega pewnie bedzię grał na kompie cały sierpień ;D

oprócz tego tygodnia w Chorwacji

Zamierzam zaliczyć całe abecadło panienek przez wakacje :) ...Boże kogo ja oszukuje jaki jestem żałosny

A tak na poważnie to moje plany będą wyglądać pod wpływem impulsu(tzn. nagle przyjdzie pomysł by się upić do upadłego, lub np. zrobić tygodniowy biwak z kolegami itp.)

Na początek namioty w Hiszpanii(1,5 ojro za wino), potem pod Zakopane, a reszta wakacji pod wpływem impulsu.

Miałem jechać za obóz spotkać się z przyjaciółką która mieszka cholernie daleko.

Lecz plan szlag trafił.

Chyba że ma ktoś niepotrzebne 1000zł c:

Będę siedział w domu i nic nie robił ^.^

Wiadomo były plany ale się posypały :P. Tak poważnie to wakacyjna praca w Danii u znajomej mojego stryja przez cały lipiec, natomiast w sierpniu pierwsze 2 tyg. z dziewczyną i grupą znajomych objeżdżamy całą Polskę kamperem(naprawdę nie wiem jak się tam pomieścimy w 5 osób) kumpla :D. Na koniec jako zwieńczenie prawdopodobnie już ostatnich tak świetnych wakacji przed klasą maturalną :( ostatnie 2 tygodnie poświęcę na jakąś dobrą lekturę (możecie mi cos polecić na PW uwielbiam kryminały i horrory) oraz wypady na działkę ze znajomymi.

Plany? Dwumiesięczne odpoczywanie po operacji.