Jakie Mmo

Witam jakie mmo sie opłaca pograć w Aiona,Tere,Stwor,Rift gdzie gra dużo ludzi i do tego jest dobre pvp

Teoretycznie opłaca się grać tylko w Terę, bo niby nic nie trzeba płacić.

Ale jest słaba.

Więc Aion, SWTOR, Rift. Każda ma swoje plusy i minusy, każda jest lepsza od siebie w jakimś aspekcie, każda ma inne uniwersum, więc najlepiej sprawdzić samemu, która podpasuje. W żadnej z nich nudził się nie będziesz. PvP rzekomo najlepsze w Aionie.

Ja jeszcze mógłbym dodać lotora bo świetna giera.

Ja z mojej strony polecam Ci Aiona, mi gra przypadła do gustu. Ludzi trochę gra, a na pewno dojdzie jescze trochę nowych jak i powrócą starzy bywalce z powodu wchodzącego nowego patcha wprowadzającego super mega death robota. Co do PvP kwestia gustu dla mnie fajna sprawa, jest masa skili dużo możliwości, a mass PvP jak dla mnie bomba ;p

Ja jeszcze mógłbym dodać lotora bo świetna giera.

"i do tego jest dobre pvp"

Really? Lotro? Czy tam przypadkiem w dalszym ciągu nie ma tylko jednej lokacji PvP, w dodatku płatnej?

Ja tez moge polecic gre jaka jest Aion. Jest przyjemny, ciekawy, nie jest trudny, a gracze grajacy na serverze sa pomocni (doradza co i jak).

Ogolnie jakby policzyc to na wszystkich serverach Aiona gra ponad 50k ludzi (okolo 30 na EU i 16+ na NA, a reszty nie licze).

Pvp jak i Pve jest spoko nie mozna nazekac bo jest to polaczenie WoWa i Lineage2.

Jednym osoba updaty nie podobaja sie w Aionie (ja mam na nie wywalone), wazne by bylo z kim grac.

"i do tego jest dobre pvp"Really? Lotro? Czy tam przypadkiem w dalszym ciągu nie ma tylko jednej lokacji PvP, w dodatku płatnej?

To tak o każdej grze można powiedzieć.

Aion aby coś ugrać trzeba posiadać konto veteran albo przynajmniej raz kupić gold pack (co nie daje ci konta od razu veterana).

Swotor pod pvp trzeba potem wydać gotówkę aby coś osiągnąć czyli płatne jest.

Tera niby oferuje najlepszy IS ale zgodzę się iż to crap.

Lotor jak już wspomniałeś to gra PWE nie PVP. Oczywiście jest pvp wrzucone na siłę ale tylko pytanie po co ?.

Z darmówek chyba będzie ciężko o dobrą grę pod pvp bo zawsze trzeba coś wydać gotówkę aby coś osiągnąć, chyba iż gramy tylko dla przyjemności.

Aion aby coś ugrać trzeba posiadać konto veteran albo przynajmniej raz kupić gold pack (co nie daje ci konta od razu veterana).

Nie trzeba posiadać konta veteran a pierwsze gp można kupić zarabiając nawet kinahy z questów więc nie wiem w czym problem.

Aion to chyba na dzień dzisiejszy najlepsza gra f2p, świadczy o tym choćby ilość graczy, jednak nie każdemu może się spodobać bo ma dość specyficzny klimat jak i bardzo dynamiczne pvp gdzie bez dużej wiedzy o swojej postaci będziesz dostawał po tyłku.

Aion jest p2w Polecam Rifta ;)

Rift za to nie ma pvp, tylko jakies slabe bg, w których i tak same clery lataja, bo inaczej nic nie zbijesz

Rift za to nie ma pvp, tylko jakies slabe bg, w których i tak same clery lataja, bo inaczej nic nie zbijesz

zal dupe sciska jak slysze takie glupoty. Rift jest naprawde dobry tak samo jak Aion. Jedno i drugie polecam. w Rifcie pvp jest kozackie , chodz musze przyznac ze Aion wypada lepiej :) Z kolei Rift posiada mniejsze restrykcje niz w Aion'ie

Nie trzeba posiadać konta veteran a pierwsze gp można kupić zarabiając nawet kinahy z questów więc nie wiem w czym problem.Aion to chyba na dzień dzisiejszy najlepsza gra f2p, świadczy o tym choćby ilość graczy, jednak nie każdemu może się spodobać bo ma dość specyficzny klimat jak i bardzo dynamiczne pvp gdzie bez dużej wiedzy o swojej postaci będziesz dostawał po tyłku.

Tylko na startowym koncie też masz przesrane.

Witam jakie mmo sie opłaca pograć w Aiona,Tere,Stwor,Rift gdzie gra dużo ludzi i do tego jest dobre pvp