Gra wyczyści Ci portfel i znudzi się na lvl capie.
Jakie obecnie jest sytuacja w RQ?
Community akurat ma się w miarę, doświadczyłem gorszych.
Aby grać przyjemnie, musisz jednak wyłożyć te złotówki, co do ludzi...
Ludzie są, grają.
Gameplay jest przyjemny, gra wymaga conajmniej odrobinę refleksu.
Nie wiem jak Wy, ale ja nie narzekam.
Najgorsze jest to że gra ma potencjał a support nie potrafi tego wykorzystać.
Dają jakieś denne eventy i konkursy które praktycznie nic nie wnoszą, a skłaniają ludzi do oszustw.
Po za tym polski support wie tyle o tej grze co ja o balecie mongolskim.
Najlepsze jest to że jak ktoś zaczyna pisać prawde o supporcie i się z nimi kłóić o prawde to dostaje perma, a jak ktoś leci na botach, cheatach i innych dodatkach to dostaje bana max na tydzień...
Po prostu śmiech na sali...
Fakt lvl cap to tylko 60 który idzie wbić w jakieś 3 tygodnie od 0 jeśli ma się jako takie pojęcie o grze...
A później co z tym fantem idzie zrobić?? nic siedzisz na 4 literach i udajesz że się bijesz w mieście z innymi ludzmi a tak na prawde to qr*ca bierze bo cały sens gry umiera i 90% ludzi albotworzy nową profesje, albo po prostu kończy zabawe... Jeszcze sporo osób po prostu dzieli pasy z innymi którzy zostają zeby zdobywać zamki i huncić bosy mimo że i tak żadnego pożytku prócz samego "fame" nie ma. Ale co to za "fame" skoro 90% postaci w najlepszej gildii to boty które i tak nie zostaną ukarane bo administracja gry to parobki liczące złotówki w końcie...
royal wszedł właśnie na arca
A co steam mu nie wystarczy? Zaprzepascili szanse wydania dobrej gry i nic tego nie odkreci. Tak sie konczy jak IS daje przewage i support jest malo kompetentny. Temat powinien byc zamkniety a odkopanie go bezcelowe.
Cześć.
Tak jak w temacie, jaka jest teraz sytuacja w Royal Quest ?
Dużo gra graczy? IS dalej daje sporą przewagę, aktualizacje co ile ? Eventy ?
Polecacie grać jeszcze w RQ ?
Dzięki za odpowiedzi.