Jak w tytule, powiedzcie mi jakie płatne mmo najlepsze??
Jakie płatne mmo najlepsze?
Większość pewnie tutaj właśnie krzyknie WoW, GW lub Lineage2. Ja tutaj powiem coś inneg. Tamte gry są najpopularniejsze bo zdobywyały sympatie gracza przez wiele lat. W tej chwili grami najlepszymi są Mortal Online, Darkfall i Vanguard. To są tytuły godne naprawdę wielkiej uwagi. Są nietypowe co wyróżnia je na tle innych.
Zły dział,przenoszę.
A co sadzicie o Age of Conan?
A co sadzicie o Age of Conan?
AoC jest grą dobrą. Jednakże ma ona bardzo duże wymagania sprzętowe, jest słabo zoptymalizowana. Sprawą drugorzędną są Polskie (praktycznie wymarłe) serwery oraz support, który wogóle nie liczy się ze zdaniem graczy.
Mimo wszystko czas, który spędziłem w Hyborii wspominam bardzo dobrze.
Mortal Online
Mortal online, czyli najbardziej zbugowana gra P2P? Nie polecam...
(praktycznie wymarłe)
Taaaa, a zawsze musiał sie znaleść jakiś rusek co by mnie zabił, bardzo wymarłe -.-
Ogólnie trudny wybór... W Mortala nie graj... Wiadomo, jak narazie to chyba WoW, chociaż podobno Tera Online też wymiata (ale i tak krzaczkowa wersja jest tylko)
Jeszcze jakiś poziom trzymaja Aion, i Age of Conan.
DC Universe tez podobno świetne, płytki ze sklepów schodzą jak świerze bułeczki.
Wiec jak bys na serio chciał grać w P2P na globcu, to tylko te 5 tytułów (GW specjalnie pominąłem, bo to B2P)
1. Darkfall/Aion (zależy czy lubisz no-target czy nie)
2. Tera
3. WoW
TERA tak nisko bo jeszcze w nią nie grałem.
Możesz również kupić GW, ale jest to w sumie B2P, a nie P2P.
Gw ale to B2P może Aion
A wiecei może czy AoC na tej karcie graficznej by poszło ?? NVIDIA GeForce G100
Tera/Aion
@Allods Online, jeżeli masz zamiar przeznaczać pieniążki na gre .(Wiem, że jest to f2p).
Nikt nie wymienił warhammer online(p2p) i global agenda(b2p)
A w moim mniemaniu wygląda to tak
1.Pirates of the Caribbean Online
2.Dark Age of Camelot
3.World of Warcraft
4.Dragon Ball Online
5.Guild Wars ;]
Polecam wszystkim te tytuły ;]
Jak już ktoś wcześniej powiedział - DARKFALL!
Jak w tytule, powiedzcie mi jakie płatne mmo najlepsze??