Witam, otóż tak jak w temacie nie wiem jakie słuchawki kupić myślę Nad Gamescom 380 oraz nad Superlux HD 681. Nie wiem które z nich będą lepsze. Możecie coś Doradzić? SŁłuchawki muszą być lepsze w Grach niż np. w filmach i muzyce. Możecie podawać własne propozycje. Fundusz ok. 130zł Mogę dać więcej ale jeżeli będę wiedział że warto.
Jakie słuchawki kupić?
Podaj twój fundusz, w jakiej granicy cenowej mają być.
Fundusz ok. 130 zł ale mogę dać więcej jeśli będzie warto. Wiem że marnie ale co zrobić.
Gamescomy jak najbardziej. Są niezwykle przyjemne i dostaniesz je w empiku więc nie powinno być problemów z gwarancją itp. Ja od siebie dodam to http://allegro.pl/sluchawki-philips-shg8000-10-czarno-czerwone-i3153988591.html Również znajdziesz je w empiku, a są jednak troszkę tańsze mimo iż brzmią dobrze.
Jestem posiadaczem dokladnie takich sluchawek Gamecom'u i bardzo gorąco mogę Ci je polecić.
Tak jak już napisal Xaorus, sluchawki są niezwykle komfortowe. Siedzisz godzinami, a uszy nie bolą ponieważ nauszniki zakrywają cale uszy.
Po drugie są mega wytrzymale. Do tej pory w sluchawkach mialem problem z tym, że jedno mocniejsze pociągnięcie za kabel równalo się wyrzuceniem ich do kosza. Te zaś już nie jeden raz upadly i zostaly pociągnięte mocniej za kabel, a dalej nic się nie stalo.
Jak dla mnie te sluchawki są wyśmienite.
Dzięki wielkie za odpowiedź. Wezmę chyba Gamescom'y Ładniejsze są
Niedawno stałem się właścicielem słuchaweczek Sennheiser HD 201, cena ok 80 zł, mogę z czystym sumieniem polecić, jeśli chcesz zaoszczędzić jeszcze trochę hajsu.
Dzięki flor3k ale zostanę przy Gamecomach
Nie tworząc nowego tematu, możecie polecić jakieś w miarę dobre słuchawki do 50zł?
Dobrych nie znajdziesz. Nazbieraj tak do stówy. I wtedy możesz coś kupić
http://allegro.pl/sluchawki-sennheiser-hd-201-nowe-i3168398013.html
tylko ten koszt przesyłki aż 11 zł, ale jak by nie było, sam sprzęt tylko 5 zł poza budżet ;]
Ja mam słuchawki firmy Genius model HS-G500V mają wbudowane opcje wibracji, w praktyce to daje tyle jakbyś miał kozackie słuchawki z dobrym basem, rozmawiając przez mikrofon odbiorcy bardzo dobrze Cię słyszą. Są trwałe i nie kosztują majątek, rok temu dawałem za nie 75zł obecnie cena od 40zł w góre.
Polecam ci Philipsy SHP2000 Jakoś dźwięku jest zadowalająca, porównując je z słuchawczkami z AKG mogę śmiało stwierdzić że jak na swoja cenę philipsy bardzo dobrze grają, ceny są od 40 zł do tego mikrofon za 20 zł dokupić i masz bardzo fajny sprzęt do gier .
Co mogę dodać Plusem jest ich wygoda , cena , jakość dźwięku .
Ale jak wiadomo minusy są i to dosyć ogromne ale wiadomo cena : Są plastikowe całe a jak wiadomo plastik jest łamliwy co prawda zależy od użytkowania moje mają pół roku i są praktycznie niezniszczone, są duże co prowadzi do niewygody(po dłuższym czasie użytkowania), oraz są ciche dla kogoś kto lubi głośną muzykę itd nie polecam aczkolwiek osobiście wg mnie głośność jest wystarczająca .
mam gamecomy 380 i nie polecam ze względu na lipny potencjometr, na minimum dźwięk jest mono a jak troche przekręce to w jednej słuchawce jest głosniej niż w drugiej...HD 205 za to isną w uszy i mają mało bassu nie wiem jak inne senki, jedyny plus gamecomów to to ze sa super wygodne
Witam, otóż tak jak w temacie nie wiem jakie słuchawki kupić myślę Nad Gamescom 380 oraz nad Superlux HD 681. Nie wiem które z nich będą lepsze. Możecie coś Doradzić? SŁłuchawki muszą być lepsze w Grach niż np. w filmach i muzyce. Możecie podawać własne propozycje. Fundusz ok. 130zł Mogę dać więcej ale jeżeli będę wiedział że warto.