Jakie gry polecacie z gatunku TCG rozmyślam nad Hearstonem w którego grałem i był nawet, nawet. Drugim tytułem jest Hex który wydaję się bardziej TCG niż " karcianka " Hearstone. Polecicie może jeszcze jakieś inne tytuły, oprócz gatheringa.
Jakie TCG'egi?
Mogli by się z tym pośpieszyć http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=polish&id=178907453
Alteil: Horizons
Pachnie świeżo
^ Bo tak jest. Coraz wiekszy progress na alphowym kliencie alteila. Jak masz jakies pytania to wal smialo. Gram w to juz pare lat
Z tego co wiem to Hearthstone to TCG takie jak CS:GO w FPS. Łatwo jest zacząć i grać 4fun, ale ciężka i żmudna do opanowania. Długo trwa uzupełnienie decków do poziomu kompetytywnego, więc jeśli szukasz tytułu, który zasili twoje PC lub mobline, a nie będzie od Ciebie koniecznie wymagał ciągłego progress'u to HS jest dla Ciebie.
Jakie gry polecacie z gatunku TCG rozmyślam nad Hearstonem w którego grałem i był nawet, nawet. Drugim tytułem jest Hex który wydaję się bardziej TCG niż " karcianka " Hearstone. Polecicie może jeszcze jakieś inne tytuły, oprócz gatheringa.