Jakie to anime

Nie wiem dokładnie czy to anime nawet, ale chodzi mi o pewna serie tego że gatunku, leciała ona na Jetix(Chyba wtedy to było) i w niej ludzie wchodzili w roboty, ale jak dobrze pamiętam jeden z nich mógł się zmieniać w robota lecz po jakimś czasie tracił kontrolę nad tym i samo go sterowało. To chyba były jakieś kryształy lub coś, zna ktoś ten tytuł?

Może Medabots?

Nie, to nie to akurat. Pamiętam tylko jedną scenę gdzie tego gościa sprawdzali na czas(Max 30min) na autostradzie i stracił kontrolę. (Wiem niewiele to mówi)

Na jetix mam rozumieć , że to leciało jakoś 2 - 3 lata temu i teraz ci się przypomniało ?

Dobra może chodzi ci o Oban Star races ?

Może nawet więcej niż 2-3 lata temu,a przypomniało mi się dawno lecz nie znalazłem tego na własną rękę. Może nawet to było w stylu komiksowym, już nawet nie pamiętam. :), została mi tylko ta scena.

Oban na pewno nie bo ta akurat pamiętam :)

Edit : Chyba tam policja mogła tylko tworzyć takiego roboty własnoręcznie i ich poruszać, reszta miała specjalne kryształy.

Dobra znalazłem to Teknoman! :)

Nie wiem dokładnie czy to anime nawet, ale chodzi mi o pewna serie tego że gatunku, leciała ona na Jetix(Chyba wtedy to było) i w niej ludzie wchodzili w roboty, ale jak dobrze pamiętam jeden z nich mógł się zmieniać w robota lecz po jakimś czasie tracił kontrolę nad tym i samo go sterowało. To chyba były jakieś kryształy lub coś, zna ktoś ten tytuł?