HeBo kupiony i szczerze jest świetny tylko czekam aż ktoś zainicjuje tf wpadam z moim ulti nastepnie 1 3 1 i potem to juz tylko dobijamy A jeśli jest jakiś problem to tylko 2 w strone jumgli i spieprzam ile wlezie jesli nadal gonia to teleport i narazie
Jakiego Boga Kupić
ja polecam Sun Wukong jest pro na 3vs3 i 5vs5 a tak to Loki 1vs1 i Arena o i jeszcze HeBo na każdą plansze dobry o i zapomniałem o krokodylu tylko nie pamiętam jak sie nazywa Asylum Arena i Conquest Pro mam nim max range polecam go
Chronos, Hebo, Aokuang, Ares, Chaac, Agni.
Jezusa.
A tak serio to polecam Chronosa i Hebo.
Coś na Jungle polecacie? Najlepiej z małym opisem. Aktualnie trolluje sobie arachną i jest całkiem fajnie, ale coś nowego by się przydało. A jako iż dopiero zaczynam grać na tej pozycji to rady mile widziane.
Może Bakasura ?
//
Jak grasz ostrożnie i mało padasz to możesz kupić Heartseeker - nastackowany jest op
Tak myślałem, ale baka dla mnie zbyt oczywisty jungler. Zastanawiałem się nad Athena
Co myślicie o Hadesie ?
Hades to moj 1szy bóg
Jest za***isty jako supp mid i solo
Itemy z mocnym offtankiem (HP + power mdef +power Pdef +hp)
i jestes niezniszczalny a twoj dmg sieje strach
Jest genialnym inicjatorem bo masz mass taunta (ulti) doskok i fear . Musisz mieć itemy pod defa bo jak odpalasz ulti to jestes niezlym targetem....
Jezeli chodzi o Matak duzo nie musisz miec i wszystko zalezy od początku gry (twardy team wiecej defa mnie Matak i na odwrót)
Podobny Bóg i też naaaprawdę niesamowity to Odyn masz doskok i klatke + z skilli masz mase ataku defa i atak speed'a Offtanki w smite sa naprawde super zrobione
Hades to moj 1szy bógJest za***isty jako supp mid i soloItemy z mocnym offtankiem (HP + power mdef +power Pdef +hp)i jestes niezniszczalny a twoj dmg sieje strach Jest genialnym inicjatorem bo masz mass taunta (ulti) doskok i fear . Musisz mieć itemy pod defa bo jak odpalasz ulti to jestes niezlym targetem....Jezeli chodzi o Matak duzo nie musisz miec i wszystko zalezy od początku gry (twardy team wiecej defa mnie Matak i na odwrót) Podobny Bóg i też naaaprawdę niesamowity to Odyn masz doskok i klatke + z skilli masz mase ataku defa i atak speed'a Offtanki w smite sa naprawde super zrobione
To również mój pierwszy bóg i jest faktycznie zaje*istym offtankiem, ale tylko do mid game'u. Zrobiony full pod dmg i lifesteal na początku będziesz niepokonany, ale później każdy mage i hunter, czy assassin Cię po prostu zje, a z kolei jeśli faktycznie zrobisz go pół na pół, czy 3/4 to nie będzie dobrych obrażeń. Nawet złożony pod full tanka - bo to w końcu guardian - też nie będziesz zbyt twardy, w porównaniu do innych postaci. Nawet Odyn, czy Herkules są twardsi dzięki swoim umiejętnością, a to Bruiserzy. Hades jest dobry tylko dla zabawy jako taka hybryda mage/tank do walki w zwarciu. Kolejnym minusem jest to, że tylko idiota nie ucieknie z Twojego ulti, dlatego tak świetny był jako moja pierwszasza postać, bo wtedy byli sami idioci, jak wbiłem i ultowałem to wchodziła Quadra
Jeszcze jedno, jak nie będziesz miał przedmiotów pod obronę i ultujesz to każdy normalny gracz który nie ucieka, po prostu będzie Cię bił i nieważne jaki masz lifesteal padasz wtedy w każdym ulti
Poseidon, Ymir, Ra, Hel, Ares, Apollo, Thanatos, Nemesis, Freya oraz Loki. Gram nimi i mogę polecić z czystym sercem
pytanie ode mnie, lubię grać supportami, ale nie chcę mieć też całkiem zerowego dmg, zastanawiam się nad kupnem pierwszego boga i waham się między Chang,e, Nemesis i Nu Wa. Jakieś plusy minusy, co byłoby dobre dla nowego gracza
Opanuj Change i będziesz op
Nemesis nie pograsz bo ma perma ban na rankedach a nuwa zbyt papierowa
Mam te 600 coś gemów i myślę by to przepierzyć na jakiegoś bohatera. Coś dobrego na arene? Aresa już mam. Myślę nad Guan Yu lub Xbalanque.
Z mojej strony polecam Thantosa naprawdę godna polecenia postać.. Na midlane praktycznie sobie równych nie ma. A z tego co napisałeś, to najlepszym wyborem(według mnie) jest He Boo, ponieważ magical damage ma ogrmony
Witam bo w dziale LoLa jest już podobny temat więc pomyślałem że tutaj taki temat też może się przyjąć szczególnie że sam mam teraz dylemat czy kupić Zeusa HeBo czy też Zhong Kui