Evelynn39.66% Że what? Plss. Co mnie obchodzi na dzisiaj? Dzisiaj 100%, jutro 0, więc jeśli nie wiesz na czym polega statystyka to nie strugaj ura bura.Gdzie ja napisałem, że mam diament? Typowy internetowy napinacz wszedł na forum."odradzano mi EUNE", to nie wypowiadaj się o jego poziomie, skoro nigdy tam nie grałeś. Zarzucasz innemu, że podaje inne konto, ale ty sam swojego nie podałeś. A no i jest coś takiego jak przecinek. W podstawówce z polskiego uciekałeś?"Jak będziesz chciał już zagrać to pisz PW". Sorry z silverami nie gram.
No przecież piszesz że evelyn banowana żę master yi ?
Niby na jakiej to podstawie skoro nawet go nie polizałeś tak wiec nie poniżaj się.
Specjalista z ciebie taki że ja pier...... wypowiadasz się o sprawach o którym nie masz pojęcia polecam wbicie diamentu i potem sie wypowiadaj.
W lola gram już troche i wiem to i owo Miałem okazje pograc na eune i stwierdzam że jest tam dośc niski poziom częstsze afk/trolle no i teksty typu mid or feed a o lagach nie bedę sie wypomianał bo wiadomo jak to jest
Otwórz oczy mam pod nickiem name w lolu na euw tyle że pandah to raczej konto mojego szwagra na którym gram by sprawdzic jaką postac kupic bo jeszcze nie zebrałęm wszyskich
a drugie to moje od 1lv
statystyki to tylko liczby i jeśli masz szczęscie zawsze zagrasz tym czym zechcesz
Co do ciebie magnum to powiem ci tylko tyle że nie muszę ci nic udowadniac bo wcinasz się i gadasz coś o streamach.
Powiem tak jedyne streamy jakie oglądam to są Jessici Nigri i one są bardzo rzadko a ona tam pokazuje co dostała od fanów i czasem opowie jakiś żart.
A co do tej seri nervariena czy jak to się pisze wiem tylko tyle że teraz ma diament 1 i nie jest to jakiś mój guru lola chociaż ma spore umiejętnosci bo mało kto wbije diament w tydzien czy ileś tam.Ale za to czytam artykuły o lolu baa a nawet jestem ich fanem i znam chyba wszystkie na najpopularniejszych stronach.
Tyle że 50% to jak wyjśc z silvera i bronzu. Poradniki też oglądam i co i przeglądam buildy i replaye na mkjogo ^^ tak więc nic o mnie nie wiesz to sie nie wypowiadaj powodzenia na SR
@UP
Vladimir to jedna z najlepszych postaci pod late porównuje ją z Jaxem Shiv czy Ryzem do których ma bardzo podobne skalowanie.
Postac ta to głównie farmienie i wbicie szybkiego late game w którym króluje. W tf wiadomo może nie dostac ostrych początkowych obrażen dzieki plamie.
Trudno go odciąc od farmy i łatwo defowac.Nie ma many. Nie potrzebuje pot. W late e bije każdemu po 800.
Możesz podbic pod wierze i dzięki w unikniesz jej 3 ataków tak więc postac bardzo fajna nie trudna ale wystarczy unikac wymian tylko obijac na odległośc
Pasuje pod każdy team z dobrym buildem ap/hp jakies 4k hp przy 600ap