Jakiego bohatera kupić - c.d

Czyli ostateczna decyzja jaki mider za 3150 do wyjaci a z brazu ??

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

Karthus

polecam Akali :) za 3150

Akali to ja mma wybieram pomiedzy karthusem kassadinem nidelka gragasem

Potrzebuje mieszankę: Jaxa, Tryndamere, Twisted Fate - Jest takie coś?

Może Pantheon ? Ma przeżywalność jak Jax dodatkowo gap closer ze stunem , potrafi wyciągnąć kosmiczne wartości dmg jak Trynda no i ma ulti podobne do TF (tylko że nie pokazuje wrogów ale za to zadaje dmg).

Cóż Pantkiem grałem w rotacji.. Moje średnie staty 2/10/ tutaj kosmiczne liczby dochodzącce nawet do 30:)

Nie umiem nim grać

Rozmyślam nad tymi postaciami jaka może być adc/apc bądz offtank? Tak jak mundo, moge chodzić z 4k hp ale tez miec 400dmg tak samo jax i trynd.

Gram na topie i bocie.

• Nasus
  • Olaf
  • Shacko
  • Xin Zhao
  • Urgot
  • Nocturne
  • Renekton
  • Yorick

Rengar czy Kazik? Chętnie bym ogarnął któregoś z nich, ale nie mam pojęcia, który jest obecnie lepszy. Zależałoby mi, by dobrze sobie dawał radę na topie.

A wiesz, że są teraz oboje w rotacji?

A wiesz, że są teraz oboje w rotacji?

nie wytrzymałem ;p. Ale może pytanie brzmiało która lepsza postac przetestuj obydwie ;).

nie wytrzymałem ;p. Ale może pytanie brzmiało która lepsza postac przetestuj obydwie .

Czego nie wytrzymałeś? No chyba raczej, że tak brzmiało. Dalej już nie wiem o co chodzi. Skoro są w rotacji to chyba może sobie zagrać nimi kilka normali i zobaczyć? Polecam na przyszłość używać znaków interpunkcyjnych.

http://dogry.pl/r/75229 Zarob sobie pkt na rp , strona całkiem darmowa a to mój reff

Cóż Pantkiem grałem w rotacji.. Moje średnie staty 2/10/ tutaj kosmiczne liczby dochodzącce nawet do 30:)Nie umiem nim graćRozmyślam nad tymi postaciami jaka może być adc/apc bądz offtank? Tak jak mundo, moge chodzić z 4k hp ale tez miec 400dmg tak samo jax i trynd.Gram na topie i bocie.NasusOlafShackoXin ZhaoUrgotNocturneRenektonYorick

... a chociaż standardowe runki pod niego masz(panth)? Czy na sucho jedziesz? I "jak" nim grasz, kamikaze?

Pantheon w przeciwieństwie do Tryndy błyszczy w early i midgame a w late jest słabszy od wielu innych tego typu champów. Chyba najbardziej on by pasował pod taką mieszankę, ale brakuje ideału nie znajdziesz i jeżeli ci nie wyszło, to trenuj na botach, choć ja pantha polecam jako pick sytuacyjny na jakieś Teemo, Jayce i Renektony. Shaco na topa nie polecam, bo strasznie squishy jest i może mieć kłopoty utrzymać się na linii przeciw jaxowi chociażby albo pantheonowi. Xin Zhao, to dobry pick na topa i na jungle, ogarniając go ładnie możesz carryować team nawet bez feedu. Najbadziej jednak poleciłbym Nasusa, Renektona i Yoricka bo to bestie topowe, które są bezcenne dla teamu.

Tylko z nasusem może być problem bo jak nie wyczaruje swojego q może być w późniejszej fazie problem. Jak ktoś na początku swojej przygody z lolem nie umie jeszcze farmić to nie poleciłbym na topa nasusa. Renektona i Yorick (jeszcze ten kontruje teemo zwłaszcza jego grzybki) ok z większą przewagą na tego drugiego. Na topie jest nie do zatrzymania Do początkującego junglera xin jest ok ma świetne ganki jego ult wykorzystane w tf może zmienić oblicze gry. Ja swoją przygodę z lasem zaczynałem od nunu szybki clear. Ganki to zależy czy trafisz q i nałożysz na siebie i sojusznika w. No i trzeba wiedzieć jak ustawić w tf aby dobrze użyć ult bo wystarczy zwykły stun i przerwane.

a jak grać yorickiem ?

Twoje posty są beznadziejne. Cytuję post z tematu ogólnego:

jak grać nasusem ?
.

Yorick obecnie odstaje od innych toperów i powinno się go pickować tylko na specyficznych championów. Teoretycznie jest bardzo silny w lane phase, ale tylko jeśli jest w stanie zone'ować przeciwnika (postacie bez sustainu jak Darius). Jeśli Yorick nie zdominuje linii to w late game będzie prawdopodobnie o wiele mniej użyteczny od swojego rywala. Jego damage spada drastycznie i staje się tylko denerwującą (przez jego ulti, które jest jedyną na prawdę użyteczną rzeczą w jego late game) masą HP do zabicia na końcu teamfightu.

Jako, że mainuję asasynów i dobrze mi nimi idzie, poszukuję takiego właśnie asasyna, którego zadaniem jest się wbić, zdjąć adc, poczekać na skille, wbić się i zdjąć apc. Coś jak Talon, czy Akali. Macie coś takiego? c:

@Up:

Zed chociażby, po zmianie ulta nie ma problemu z ucieczką.

Talon czy Vi do wycarrowanie w silverze?

@ Up 2x chociażby Diana, Kassadin, Rengar.

@up Wg. mnie zależy gdzie grasz :). Vi fajnie sprawdza się w jungl. Świetne ganki, przydatny ult. Co do talona nie mam zdania także nie pomogę.

Darmowe Rpki do 22.11.2013

warn_ico.png
Link kasuje. - crracked