Fiddle jest fajną postacią i do jungli i na support a nawet jak ktoś ogarnia to na mida tylko problem że dużo ludzi go nie ogarnia mimo że ma dosyć prostą mechanikę jedyne co sprawia w nim problemy to ta chwila czekania przed użyciem ulta poza tym dużo ludzi robi go na typowego papierowego maga co jest błędem bo wtedy wskoczy z ulti odpali silence zonhye i jak tylko ulti zejdzie jest trupem bo wszyscy uciekli z jego ulti i go dojechali ja osobiście składam na niego jeśli gram na midzie ROA, Rabadon, Sorceres shoes , Liandrys torrment , Rylai i Zonhye , daje mi to mase hp , tony dmgu i kolejne CC w postaci slowa z Rylai. dodatkowo zazwyczaj nawet nie biore ignite tylko flash+ghost żeby mi szmaciarze nie uciekali z mojego ulti. Szkoda że nie mogę się zapytać jakiego bohatera mam kupić bo już niestety złapałem wszystkie pokemony ;P
Właśnie ja go kocham za to iż nie musi brać udziały w tf. Sobie czeka za ścianą a tu porządny tf i nagle co wyskakuje ;p. I dobija to co zostało. Tylko nie wiem czy na nim brać smite czy przeznaczyć miejsce na inny spell.