Jakiego Coopa polecacie?

Witam otóż w weekend przychodzi do mnie dziewczyna i potrzebuje jakiegoś fajnego coopa, może być horror. Co polecacie? :D

Divinity original sin czy jakos tak, jest niezle na duo.

@up Może być trochę trudne dla początkujących w RPGach moim zdaniem, sam polecam Battleblock Theater, Trine jest bardzo przyjemny do pogrania (grałem tylko w 1 i 2, nie wiem co z 3), Gauntlet i Magicka 2 (przyjemne na padach). Jeśli macie 2 kompy dostępne możecie lecieć na jakiegoś Borderlandsa, Orcs Must Die! 2. Z horrorów średnio się orienuję w co-op, ale chyba by traciły klimat tak lekko :D

Mam kompa i lapka dzięki za propozycje z paru na pewno skorzystam jak macie coś jeszcze to piszcie :D

Również serdecznie polecam Divinty:Original sin! Dodatkowo wychodzi jeszcze w tym roku wersja Enchanted Edition która ma MOCNO zmienioną fabułę i prawdopodobnie będzie to nowy tytuł a do tego wychodzi jeszcze Divnity Original sin 2 które nie dość, że ma bardzo dobrego co-opa do 4 graczy to dodatkowo posiada funkcje Split-screen co też jest bardzo fajne:)

Zobacz sobie jeszcze Hunted: The Demon's Forge gra wręcz zmusza do zagrania w coopie :>

Jeśli twoja dziewczyna nie gra w gry to nie dawaj jej dead island czy innych gier, które wymagają trochę obeznania w tematyce.

Osoby piszą tu o fabule czy innej edycji to chyba nigdy dziewczyny nie mieli. Znudzi ją gra w której gubi się przy klawiszologi.

Chyba że jest już obeznana w tematyce gier to przepraszam.

Więc polecam Mario wybierz sobie jakąś część i Raymana... trine też może być lub zwykłą przygotówkę jak Dephonia

Fifa albo taki soccer ze zwierzątkami.

Albo Hedgewars! Coś jak Wormsy, tylko w roli głównej jeże :)

A z innej beczki: Open TTD. Zarządzanie firmą zajmującą się transportem.

Rayman Legends - świetna coop-owa gierka.

Left4Dead

Left4Dead jedynka jak i dwójka. Niby to horror, ale można się też pośmiać. Resident Evil 5, nie wiem jak 6 bo nie grałem, Lara Croft and the Guardian of Light też jest dosyć ciekawe. W dwie osoby dobrze można sie bawić przy Mortal Kombat albo Injustice. Od siebie polecam jeszcze Borderlands i Portal.

The Incredible Adventures of Van Helsing 1 i 2, 3-ki nie polecam słąba część, jest to hack & slash 1-4 osoby z fajna fabułą w końcu Van Helsing ;).

Battleblock Theater/Castle Crashers - albo najlepiej oba. Będziecie mogli zarówno świetnie się bawić jak i sporo się uśmiać. Przy Gang Beasts również można się świetnie bawić, podobnie jak przy każdej możliwej bijatyce. :)

Witam otóż w weekend przychodzi do mnie dziewczyna i potrzebuje jakiegoś fajnego coopa, może być horror. Co polecacie? :D