Witam. Mam pewien pomysł na temat. Mianowicie w temacie o nazwie'jakiego skina kupić' pytalibyście się innych o ich opinię na temat skinów. Oczywiście temat założony by nie robić spamu np. Do jakiej postaci jakiego skina kupić(tak, przyznaję się ja robiłem taki spamik ^^).
Jakiego skina kupić?
Po grzyb taki temat. Wchodzisz na lolking.net i patrzysz modele, a jak nie to wchodzisz na YT i widzisz. Był już taki temat i został zamknięty. Nie ściągajcie debilnych tematów z innych stron.
@Edit
Z resztą, kupujesz skina dla siebie, czy dla kogoś? Jak ci się podoba to bierzesz, jak nie to nie i tyle.
Bezsensowny temat ,ProGmR ma rację jak chce ktoś sobie skina zakupić to wchodzi na lolking żeby go zobaczyć lub na inne strony.
Proszę o zamknięcie tego tematu
No nie wiem, czasami jest spam tego, ale żeby podpiąć to na nie ;d
Jakoś ja nie widzę tematów o wyborze skina. Jak już się trafi to naprawdę rzadkość.
Dzieki za hejty. Jak się nie podoba to zamknąć temat.
Mianowicie w temacie o nazwie'jakiego skina kupić' pytalibyście się innych o ich opinię na temat skinów.
Hm... jak w przypadku championa można czegoś nie wiedzieć i się wypytać (podobnie zresztą z buildem), tak sam wygląd champa ma znaczenie wyłącznie estetyczne i zależy tylko od osoby. Po co temat, gdzie ludzie będą mówić "o, to ja lubię Full Metal Rammusa, kupujcie go ASAP"?
Dokładnie jak up, każdy kupuje takiego skina jak mu się podoba i tyle, nie ma innej opcji więc taki temat jest raczej zbędny.
Dzieki za hejty. Jak się nie podoba to zamknąć temat.
To nie są hejty, tylko powiedzieliśmy swoje zdania... Poczytaj troche co to jest "hejt"
@UP
Kilkanaście, a nie kilkaset (jak nie kilka tysięcy) na temat champion x vs champion y.
Co do hejtu:
Boże co za debil, po ch** takie tematy, wypier***** z tego forum sz****. (nie miałem na celu nikogo obrazić).
To byłby hejt.
dziwny temat ale
skin steel legion do luxy jest OP, warto go mieć.
Najlepszy skin to Frosted Ezreal, dziękuję temat można zamknąć.
Nie wydaje kasy na gry Free2Play. Temat zamknąć.
Najlepszy skin to Frosted Ezreal, dziękuję temat można zamknąć
Powiedziałeś i temat zamykamy ^^
Ale też jestem za. Subject is Closed !!
@up jak piszesz coś w obcym języku, to pisz to poprawnie.
Subject to masz w szkole temat lekcji, a to co chcesz zamknąć to "thread".
Witam. Mam pewien pomysł na temat. Mianowicie w temacie o nazwie'jakiego skina kupić' pytalibyście się innych o ich opinię na temat skinów. Oczywiście temat założony by nie robić spamu np. Do jakiej postaci jakiego skina kupić(tak, przyznaję się ja robiłem taki spamik ^^).