Ze względu na brak chęci do spędzenia dnia przy pisaniu tekstu, postanowiłem coś nabazgrać. Jeżeli uważacie że nie wygląda to źle, mogę porobić jakieś rysunki dla strony (gdyby ktoś nie wiedział, jest to Vladimir z League of Legends).
Jakieś tam arty
Ze względu na brak chęci do spędzenia dnia przy pisaniu tekstu, postanowiłem coś nabazgrać. Jeżeli uważacie że nie wygląda to źle, mogę porobić jakieś rysunki dla strony (gdyby ktoś nie wiedział, jest to Vladimir z League of Legends).
pastelami? czy komputerowo?;>
ogolnie nigdy bym nie doszedl do tego ze to vladmir z lola ^^
rysuj rysuj dalej zobaczymy co wyrobisz ^^
Mi się podoba, ale ten księżyc powinien mieć troszkę więcej blasku chyba.
Nie znam sie na tym, ale jesli znaczy cos dla Ciebie ocena laika, to powiem, ze mi sie bardzo podoba. Jedyna rada to taka, abys nie rysowal postaci juz itniejacych, a uruchomil wyobraznie. ZAmczysko w tle ma swoj urok.
komiuterowo. Szczegółów nie dopracowałem, bo już się zrobiło ciemno i szedłem spać xd. Dzisiaj nabazgram coś innego...
Całkiem fajnie to wygląda.
Podoba mi się, masz talent.
komputerowo ? jakim programem ?
ArtRage 2
Kolejny art Bear Grylls jak nie wiecie kto...
Mój team modderski szuka kogoś od concept artów Jeżeli chciałbyś się sprawdzić, wstaw obrazek średniowiecznego zbira, a my ocenimy i ew. się odezwiemy
Widze że nie jedyny wielbiciel beara fajnie, fajnie.
Podoba mi się, masz talent.
To idź do mam Talent na pewno wygrasz, a co do obrazów ten pierwszy wygląda jakbyś go malował, a ten drugi zdeformowana twarz "beer grylls"
Beer? Przecież podpisał, że to Bear Grylls